Новини про зірок
Подобається

Ані Лорак порівняла свою любов до України з любов’ю до Бога (ФОТО)

02/06/2015     Автор: admin
Ані Лорак порівняла свою любов до України з любов’ю до Бога (ФОТО)

52_main

Співачка Ані Лорак, зірку якої не хочуть бачити навіть в її рідних Чернівцях, знову заговорила про любов до України.

Кароліна порівняла свої почуття до Батьківщини з любов'ю до Бога.

— На моїх концертах завжди звучали і звучатимуть українські пісні. Я люблю Україну. Бо Україна — моя батьківщина. І любов цю несу все своє життя. Не напоказ, не для піару. Вона щира і потаємна, як віра в Бога. І крапка, — відповіла Ані Лорак на запитання журналістів, чому в її шоу є пісні українською.

Нагадаємо, колективне звернення щодо завершення процедури вилучення іменної «зірки» Ані Лорак з Алеї зірок у Чернівцях розглянули на черговому засіданні комісії з визначення претендентів для вшанування на цій Алеї.

Звернення підписали майже 300 чернівчан, повідомляє прес-служба Чернівецької міської ради.

Самовільний демонтаж «зірки» Ані Лорак комісія розцінила як акт вандалізму, що заслуговує на засудження. Правоохоронці мають докласти усі зусилля для виявлення зловмисників та притягнення їх до передбаченої законом відповідальності, вважають в комісії.

Водночас підтримали звернення громадськості та направили подання до виконавчого комітету міської ради з пропозицією прийняти рішення про вилучення пам’ятного знаку «зірка» Ані Лорак з Алеї зірок. З 11 присутніх членів комісії за це рішення проголосували 8 осіб.

Таке ж клопотання з пропозицією вилучити «зірку» Ані Лорак прийняла Громадська рада, яка діє при виконавчому комітеті міської ради.

Відповідно до Положення про Алею зірок у Чернівцях, ім’я видатної особистості може бути вилучено, якщо ця особа порушила Конституцію, закони України, позбавлена державних нагород та почесних звань, допустила некоректні висловлювання, які посягають на честь, гідність або репутацію територіальної громади та народу України, вчинила дії, які дискредитують її перед територіальною громадою.

Остаточне рішення щодо вилучення пам’ятного знаку «зірка» Ані Лорак з Алеї зірок прийматиме виконавчий комітет міської ради.