Зіркові скандали
Подобається

Бейонсе та Джей Зі опинилися в центрі скандалу

29/05/2015     Автор: admin
Бейонсе та Джей Зі опинилися в центрі  скандалу

384730379

Американська співачка Бейонсе, яка присвятила зворушливу пісню чоловіку, разом із Джей Зі спровокували навколо себе гарячу дискусію, опублікувавши фото із білошкірим персоналом свого офісу.

На сайті соул-діви було оприлюднено світлину із офісу потокового музичного сервісу TIDAL у Норвегії, яким  володіє репер Джей Зі. На знімку темношкірими є лише зіркові начальники, і це неймовірно обурило інтернет-користувачів. Артистів звинуватили у ігноруванні принципу різноманіття у підборі персоналу, передає DailyMail.

Підписники у соцмережах були невдоволені невідповідністю напряму творчості репера його вчинкам. На їхню думку, саме таке протиріччя зображене на фото.

384730361

"Джей Зі пише "фрістайл у стилі темношкірих", однак сам постить фотографію, на якій усі співробітники його офісу – білі", — зазначають невдоволені фанати співочої пари.

Подружжя ніяк не прокоментувало подібні закиди, однак на їх захист стає елементарна математика – у Норвегії усього лише два відсотки жителів є темношкірими, що робить природнім факт кількісної переваги "білих" підлеглих Джей Зі та його розкішної дружини.