Новини про зірок
Подобається

Зірки прокоментували скандальний кліп Світлани Лободи (ВІДЕО)

28/05/2015     Автор: admin
Зірки прокоментували скандальний кліп Світлани Лободи (ВІДЕО)

384722776

Зірки українського шоу-бізнесу назвали новий кліп артистки "якісним", "насиченим" і "непередбачуваним". 

Новий кліп співачки LOBODA на пісню "Пора домой" просто підірвав український шоу-бізнес, побив рекорди і отримав масу критичних відгуків.

Скандальний відеоряд кліпу засудили одні і підтримали інші. Однак в українських зірок нова робота Світлани викликала свої емоції.

Думкою про "феномен LOBODA" і про останній кліп співачки поділилися програмні директори популярних радіостанцій і кращі представники шоу-бізнесу.

Костянтин Меладзе

"Пісню слухав. І кліп зараз подивився. Гарна пісня. І дуже креативний кліп. Насичений, як завжди! Дивитися цікаво". прес-служба співака Меладзе назвав кліп "креативним"

Віталій Дроздов, генеральний продюсер "ТАВР"а та директор "Хіт FM"

"Яскрава та сучасна робота, в якій режисер приділив багато уваги дрібним деталям і відмінному сюжету. Це принцип, який LOBODA так успішно використовує і в музиці, і який дозволяє слухати і дивитися її роботи з неослабним інтересом ще і ще".

 Ірина Білик, співачка:

"Історія з кліпом LOBODA нагадує мені історію обговорення "Якого кольору сукня?" Світ розділився – комусь воно здавалося білим, а комусь — блакитним. Я дивилася кліп "Пора домой" і сміялася, ми жартували і згадували свої історії з життя. Знаєте, зараз в кожному кліпі так багато жіночих попок на екрані, що ніхто і не подумав обуритися появи гарних чоловічих. прес-служба співачки Білик згадала, як знімали її кліп А навіть навпаки! Ми звикли, що це є в нашому житті як виделка і ложка. Це нормально. Коли я знялася в кліпі 1997 року "А я пливу" в намоклій сукні, крізь яку було видно груди – це було сприйнято як секс-скандал. Нападають завжди на лідерів, сильних і стильних, а на звичні "правильні" кліпи на "чорному тлі" вже ніхто не звертає уваги".

Потап, співак, продюсер

"Три складові успіху LOBODA – це якість, якість і ще раз якість! "Пора домой" – яскравий кліп-подорож, атмосферний і непередбачуваний, він сподобався з перших кадрів і перших нот. І не тому що в ньому знімаються всім відомі ведучі тревел-шоу, а тому що захотілося втекти від повсякденності з такою ось "лихою" компашкою, поколобродити і повисіти, подуріти! Але в кінці обов'язково повернутися додому!"

Олексій Зволінський, група "Скрябін"

"Мені кліп сподобався, його хочеться дивитися. Є дві сюжетні лінії, пісні і відео, а це і тримає, я люблю схожі кліпи. Класний кадр із зеленою маскою, одразу його помітив і веселий чорний прямокутник у стриптизера, смішно. Хороша робота, можна дивитися багато разів, знаходити нові моменти".

 Валентин Коваль, генеральний директор телеканалу М1

"Стежу. Читаю думки. Здивований багатьма. Рідкісний випадок, коли в якості коментаря до статті в КП хочеться розмістити ту ж статтю, змінивши імена. Я б не здивувався, якби прочитав цей текст де-небудь в Facebook. Це там ніхто вважає, що, потоптавшись по відомим людям, він сам став великим. Але "КП"… Коваль розчарований думкою "КП"

Дмитро Монатік, співак, композитор

"LOBODA завжди радувала і радує відеороботами! Ідея, картинка, рівень! Кліп "Пора домой" володіє неймовірною атмосферою, аж до того, що хочеться влізти в екран і відірватися разом з персонажами відео! Браво!" 

Нагадаємо, скандальний кліп LOBODA "Пора додому" встановив рекорд. Для цього новому відео знадобилося всього два дні.