Новини про зірок
Подобається

Волочкова розкритикувала Макаревича та зібралася на Донбас

28/05/2015     Автор: admin
Волочкова розкритикувала Макаревича та зібралася на Донбас

90924540_650x410

Російська балерина і тусовщиця Анастасія Волочкова, схоже, вирішила почати активне громадське життя. Жіночка, яка мала необережність засудити анексію Криму, тепер відчайдушно намагається довести свою відданість Путіну та його політиці. Для цього Настя розкритикувала музиканта Андрія Макаревича й запланувала розважальну програму для бойовиків на Донбасі.

У нещодавньому інтерв'ю Волочкова повідомила, що не поділяє політичні погляди Макаревича, який, як відомо, підтримує українців, пишуть "Дни.ру" з посиланням на "Русскую службу новостей".

"Його (Макаревича), мені здається, дуже сильно заносить", — заявила білявка.

А далі Настя взялася переконувати, що вона — патріот:

"Я патріот Росії, своєї країни. Я виросла тут, здобула освіту. Я не уявляю своє життя в іншій країні, тому що я тут ще не все зробила…".

На підтвердження своїх слів тусовщиця нагадала, що в березні дала три концерти в окупованому Криму — у Сімферополі, Ялті та Севастополі. Волочкова присвятила їх "річниці входження півострова до складу Росії".

Наразі ж Настя вирішила, що час їй їхати на Донбас. Жінка запланувала одразу кілька виступів для бойовиків, пише "Лента.ру".

Очікується, що білявка виступить в Донецьку в червні.

"У Донецьку зараз дуже непроста ситуація. Тому замість того, щоб сумувати разом з усіма, мені здається, краще подарувати людям трохи позитиву, поспілкуватися", — пояснила Волочкова, додавши, що цю ідею їй підкинувулюблений байкер Путіна "Хірург".

Настя зауважила, що також радилася з цього питання і з Йосипом Кобзоном, який частенько відвідує бойовиків на Донбасі.

Волочкова запевнила, що її не хвилює реакція України на донецькі концерти:

"Мені взагалі все одно, як вони відреагують. Мені важливо, як відреагують ті люди, для яких я буду танцювати, співати, як відреагують діти Донецька, яких я запрошу до участі в своєму концерті".