Новини про зірок
Подобається

Батько Ані Лорак заступився за співачку: «В Україні свої б’ють своїх» (ФОТО)

27/05/2015     Автор: admin
Батько Ані Лорак заступився за співачку: «В Україні свої б’ють своїх» (ФОТО)

1564_big

Батько співачки Ані Лорак, журналіст із міста Кіцмань на Буковині Мирослав Куєк вперше публічно відреагував на критику своєї дочки у ЗМІ.

Про це він написав на своїй Facebook-сторінці.

У своєму дописі в соцмережі Мирослав Куєк відреагував обуренням на те, що його доньку критикують за її поїздки до Росії, а також за те, що днями Ані Лорак номінували нагородою "Краща співачка Росії".

"У хваленій-перехваленій Росії визнано кращими групу українських артистів! Незважаючи на цілі лавини своїх виконавців,публіка усе ж таки обрала наших. Зокрема, Світлана Лобода перемогла в дуеті, у номінації "Кращий танцювальний кліп" першим став український гурт. А народна артистка України Ані Лорак взагалі перемогла всіх претендентів й отримала титул "Співачка року". Та навіть ведучою церемонії також була українська співачка Ольга Полякова. Поки російські плюгавці прагнуть розширювати агресію на Донбасі, у них у тилу перемагає українська культура. Бо вона таки справді найкраща в світі і це викликає гордість", — пише Куєк.

1432669698_08-kontsert-ani-lorak-img-7032

"Та от деякі "ультра-патріоти", політичні самопіарники, а то й просто невдахи та заздрісники намагаються видати наші перемоги в тилу у ворога за "зраду", "запроданство". Не зрозуміло, якої шкоди завдали своїй державі популярні артисти національного шоу-бізнесу тим, що вони виявилися кращими за російських? Чимало українських олігархів, у тому числі й високопоставлених, мають у Росії свій бізнес, є власниками великих підприємств, податки від яких сплачують у федеральний бюджет і за ці кошти Путін озброює бойовиків на Донбасі-то вони не "запроданці". А от на артистів, які викачують гроші з небідної московської публіки й у вигляді гонорарів, як правило, привозять їх в Україну, клеїмо ярлики", — додав батько співачки.

"Щось тут не так, панове-як казав великий Довженко, не туди б"ємо. До того ж у Росії, де навіть позитивна згадка про Україну є крамолою, вже сама присутність українських артистів є українською пропагандою. А вони не тільки присутні. Виступаючи в Росії і Казахстані у Молдові і в Прибалтиці, Ані Лорак пов"язувала на зап"ястя синьо-жовту стрічку, а в концертні програми включала блок пісень Володимира Івасюка українською мовою. А Ольга Полякова вела концерт в одному з найбільшіх концертних залів Москви, одягнувши кокошник із золотим тризубом. От тобі й "зрадники". Прикро. В усьому світі не упускають найменшої нагоди підняти імідж своєї держави, а в УКРАЇНІ Б"ЮТЬ СВОЇХ", — написав батько Ані Лорак.




Як відомо, у Чернівцях замість "зірки" Ані Лорак хочуть встановити "зірку"керівника хорової капели "Думка".

Нагадаємо, Ані Лорак стала кращою співачкою Росії.