Новини про зірок
Подобається

Відлуння «Євробачення-2015»: Грібаускайте відповіла на істеричні заяви з Росії (фото)

26/05/2015     Автор: admin
Відлуння «Євробачення-2015»: Грібаускайте відповіла на істеричні заяви з Росії (фото)

Президент Даля Грібаускайте жартує, що вонадуже впливова людина, якщо російські ЗМІ зуміли звинуватити її в тому, що Литва не дала жодного балу представниці РФ Поліні Гагаріної на "Євробаченні-2015".

 Грібаускайте зізналася, що вона пожартувала, повідомляють Патріоти України з посиланням на Delfi.lt. Президент сказала, що вболівала за литовських виконавців Моніку Лінкіте і Вайдаса Баумілу, за яких, на жаль, за правилами конкурсу не могла голосувати. “Я не можу коментувати їхні заяви, якщо це так насправді, то значить я дуже впливова. Це я жартую”, – сказала Грібаускайте.

Видання повідомило, що рішення Литви не давати балів російській виконавиці Гагаріній викликало великий резонанс як у самій Литві, так і в Росії. Особливо багато критики викликала національна комісія, яка дала Росії 20-е місце. Російські ЗМІ гадали, що до цього має відношення Грібаускайте, яка критикує Росію за агресію в Україні. Кремлівські ЗМІ, пише видання, побачили теорію змови в “антиросійському вчинку” Литви, запевняючи, що ніби офіційний Вільнюс блокував голосування за росіянку Гагаріну.

У соціальних мережах з’явилися образливі коментарі та погрози на адресу Литви. “Литва, танки рушили”, “Литва, ти не а..ла? Жити набридло, я дивлюся?” – подібні “феєричні” коментарі росіян з’явилися в соцмережах відразу після того, як стали відомі результати голосування.

posti