Новини про зірок
Подобається

Як Росія втікала від Кончіти Вурст на «Євробаченні» (ФОТО)

25/05/2015     Автор: admin
Як Росія втікала від Кончіти Вурст на «Євробаченні»  (ФОТО)

578117

Для російської співачки Поліни Гагаріної друге місце було кращим, ніж перше, адже Росії не доведеться проводити конкурс у Москві. Про це після конкурсу написали впливові світові ЗМІ.

Як пише The Guardian, патріарх РПЦ, який називав конкурс "Євробачення" "огидним для нашої душі і нашої культури", не має необхідності споглядати, як його країна проведе конкурс наступного року. Журналіст дав своїй статті про Євробачення саркастичну назву — "Перемога Швеції на" Євробаченні "врятувала російських консерваторів від незручності".



Кореспондент наголосив, що організатори "Євробачення", ймовірно, не менше, ніж патріарх РПЦ, раді, що наступний конкурс пройде не в Москві.

У суботу окремі глядачі освистували Гагаріну. Можливо, це через антигейські російські закони, що забороняють" пропаганду "гомосексуалізму серед неповнолітніх,— пояснює автор.

The Times пише, що Кремль гнівно відреагував на припущення, що антигейські закони Володимира Путіна коштували російській співачці першого місця на "Євробаченні".

Заступник голови уряду Росії Дмитро Рогозін гнівно відреагував на статтю в The Washington Post, в якій згадується хвиля райдужних прапорів, піднятих під час виконання пісні представницею Росії. "Не Росія погрожує Заходу. Його основи зваляться під натиском ІГІЛ і геїв", — написав він у Twitter.

Автор Том Оуф зазначає, що Гагаріну відтіснили на друге місце саме через ці атигейські закони, а також через війну на Донбасі, яку розв’язала Росія.

У статті The Wall Street Journal йдеться про те, що в "Євробаченні", як завжди, була політична сторона.

Мерія Відня прикрасила світлофори зображеннями одностатевих пар, що тримаються за руки. Але Росію цього року критикували за передбачуване нетерпиме ставлення до гомосексуалістів, оскільки в 2013 році вона прийняла закони, що засуджують "пропаганду" гомосексуалізму,— йдеться в статті.

Під час голосування в суботу Вурст демонстративно сіла поруч з Поліною Гагаріної і тримала її за руку. "Свист натовпу довів російську співачку до сліз", — стверджує автор матеріалу.

578117_1262272