Новини про зірок
Подобається

Як принцеса Саудівської Аравії поєднує східну красу і західні тенденції (ФОТО)

25/05/2015     Автор: admin
Як принцеса Саудівської Аравії поєднує східну красу і західні тенденції  (ФОТО)

dina-01

Реальне життя сучасних принцес разюче відрізняється від тієї, що описана в казках і давніх переказах. Діна Абдулазіз альСаудпринцеса Саудівської Аравії, успішна бізнесвумен, а також щаслива дружина і мати трьох дітей. Весь модний світ захоплюється стилем цієї приголомшливої, прогресивно мислячої жінки.

Діна Абдулазіз альСауд не носить ні хіджаб, ні паранджу, вона одягається модно і поєвропейськи, а також є частою гостею світових fashionпоказів. Принцеса Саудівської Аравії відома не тільки своїм благородним походженням, але і витонченим смаком і бездоганним стилем. В її образі східна краса і повагу до традицій своєї країни абсолютно гармонійно поєднуються з сучасними західними тенденціями.

Діна зуміла перетворити свою любов до красивого одягу в професію, адже принцеса є власницею бутіка ексклюзивного одягу "D NA" в ЕрРіяді, столиці Саудівської Аравії. Однак, стати клієнтом модного магазину можна тільки на запрошення господині.

Діна особисто відбирає колекції для продажу в своєму бутіку. При виборі одягу принцеса керується своїм тонким смаком і відчуттям стилю, а також спирається на традиції мусульманського світу.

Відомо, що Діна одружена з принцом Саудівської Аравії Абдулазизом бін Насер бін Абдулазіз альСаудом, і у них троє дітей: два сини-близнюки і дочка. Кілька років Діна з сім'єю прожила в Америці, в НьюЙорку, що, власне, і вплинуло на формування образу принцеси. Проте, в 2004му році вони повернулися в ЕрРіяд, де й проживає донині.

 dina-02 (1) dina-07