Зіркові скандали
Подобається

Топ 5 найбільш гучних скандалів за участю Ані Лорак (фото, відео)

23/05/2015     Автор: admin
Топ 5 найбільш гучних скандалів за участю Ані Лорак (фото, відео)

Відома співачка Ані Лорак за останній рік не раз ставала учасницею гучних скандалів.
Бійка в Одесі
У серпні минулого року пікетники влаштували бійку перед виступом Лорак в Одесі.
Близько сотні активістів Майдану і бійців "Правого сектора" спробували потрапити в нічний клуб, де виступала зірка. Співачку бойкотували через її непатріотична позиції. Оборону біля клубу тримали чотириста міліціонерів, але без сутичок не обійшлося.

Сама співачка подію не коментувала: поки біля входу в клуб вирувала бійка, Лорак виконувала програму, яку завершили піснею "Ах, Одеса", а після концерту опублікувала в соцмережах фото з підписом "У мене найкращі шанувальники".
Кліп "Мальви"
Відеороботу за участю Ані Лорак на пісню Володимира Івасюка "Балада про Мальви" назвали плагіатом, а саме відео нещирим. У кліпі Лорак використовувала кадри трагічних подій на Майдані. В соціальних мережах багато стали поширювати інформацію про те, що співачка веде себе непатріотично по відношенню до своєї країни. Ані Лорак підтримали Алан Бадоєв і Олег Бондарчук.

"Цей кліп я знімала спеціально до Дня матері. Він проти війни і в ім'я миру на нашій землі і присвячений всім матерям, які втратили своїх дітей на війні. Я була просто зобов'язана зробити це відео, – розповіла Кароліна – Я рада, що більшість людей адекватні, і зрозуміли, про що і для чого це відео. Я отримую багато листів зі словами про те, що якби всі політики подивилися це відео, то не було б війни ніколи! Немає ні однієї матері в світі, яка хотіла б віддати свою дитину на війну…" – пояснила свою позицію Лорак.
Концерт в Києві
У листопаді минулого року близько 100 агресивно налаштованих молодих людей намагалися зірвати концерт Лорак, запланований у палаці "Україна" в Києві. Криками пікет не обмежився: глядачів закидали петардами, димовими шашками і яйцями. Не щадили навіть жінок з маленькими дітьми. Людям плювали в обличчя, штовхали і ображали.

Незважаючи на пікет, зірвати концерт не вдалося: він почався з 45-хвилинним запізненням. "Ви справжні герої! Прийти на концерт в таких умовах це справжній подвиг!", — звернулася Ані Лорак до своїх глядачів під час концерту, який, між тим, пройшов при повному аншлагу.
Російські нагороди: дві нагороди UA TV і "Золотий грамофон"
Минулого літа співачка отримала премії RU TV в номінації "Найкраще шоу" і "Кращий дует" разом з Григорієм Лепсом. В розпал військових дій українські фанати визнали прийняття нагород – недоречним. Поїздки співачки до країни-агресора були незрозумілі шанувальникам Лорак в Україні.
У листопаді 2014 року Ані Лорак отримала чергову російську нагороду "Золотий грамофон" за пісню "Дзеркала", виконану в дуеті з Григорієм Лепсом. Це викликало шквал обурень..

В цьому році артистка, яка бореться за тарілку "МУЗ-ТВ", представлена в одній категорії з Анітою Цой, Бьянкою, Глюкозою і Славою. Шоу призначене на 5 червня. Кліп співачки на пісню "Повільно" приймає участь у голосуванні в номінації "Найкраще жіноче відео".
Не залишилася без номінацій, в цьому році Лорак і на премії – RU.TV.
Суддівство на "Новій хвилі"
Ані Лорак не пропускає світських заходів у Росії, а нещодавно вирішила взяти участь в якості члена журі, у відборі учасників на конкурс "Нова хвиля", який в цьому році, вперше за своє існування пройде не в Юрмалі, а в Сочі. Про це стало відомо завдяки запису Філіпа Кіркорова на сторінці в Instagram.
Ані Лорак разом із Філіпом Кіркоровим та Ігорем Крутим взяла участь у прес-конференції присвячена Європейському відбору молодих талантів на конкурс "Нова хвиля 2015", у Сочі та "дитяча Нова Хвиля" в Криму.
Свою позицію співачка раніше пояснила бажанням займатися тільки творчістю:"останнім часом моє ім'я цинічно використовується для різноманітних політичних та медійних маніпуляцій. При цьому, моя громадянська позиція є і залишається незмінною: я люблю Україну, і любов до батьківщини ввібрала з самого дитинства. Я народилася в прекрасному буковинському краї і вважаю, що патріотизм людини визначається не словами, а вчинками. Протягом 20-ти років моєї творчої діяльності, я славлю Україну по всьому світу, на всіляких конкурсах і фестивалях, приносячи нагороди і формуючи позитивний образ України. Моя місія як артиста нести музику, дарувати людям радість. Я не політик, і ніколи не відчувала амбіцій з цього приводу. Впевнена, що не можна змішувати ці два поняття: артист і політика. Але сьогодні саме політики використовують моє ім'я з метою своїх брудних ігор. В той день, коли, виконуючи інтернаціональний обов'язок в Афганістані загинув мій брат, моє серце розривалося на частини, я не розуміла "за що?" Привезли цинкову труну, який навіть не дозволили відкрити. Мій вибір був між ненавистю і любов'ю. Як з цим жити? Я вибрала – любов. Влада і гроші, чиїсь політичні ігри… Я досі не знайшла відповіді, за що і заради чого він загинув… Я зробила свій вибір – нести любов людям через музику. Це завжди було і буде моїм вибором: служити людям своєю творчістю. Коли я на сцені, з глядачами мене об'єднують – музика і любов. Коли я співаю, я співаю для всіх і не поділяю свого глядача по національності або релігії, кольору шкіри або сексуальної орієнтації. Для мене, це не чорний або білий, це просто люди, які люблять мою музику, а я співаю для них. Ніхто не має права мені диктувати, яким чином мені любити і підтримувати свою країну. Свій внесок у справу миру, злагоди, підтримки українських громадян я роблю не під тріск телекамер, а так, як вважаю за потрібне і гідним. Я не прошу всіх погоджуватися зі мною, але я прошу поважати моя думка. Тому що демократія – це повага до думки інших. Це цивілізований шлях будь-якої демократичної держави, в якій головною цінністю вважається людське життя, сім'я, мир і процвітання. Тому ні "ДНР", ні "ЛНР", ні "Правий сектор", ні "Свобода", не мають морального права торкатися мого імені. Вони не мають ніякого відношення до мене! Я за мир! І прошу цього світу для всіх нас! Я вірю, що хороших людей набагато більше, ніж поганих. І добро рано чи пізно перемагає зло!" – написала Лорак у відкритому листі