Новости о звездах @ru
Подобається

Концерт памяти Скрябина: Кузьма собрал аншлаг даже после своей смерти (фото, видео)

23/05/2015     Автор: admin
Концерт памяти Скрябина: Кузьма собрал аншлаг даже после своей смерти (фото, видео)

Українські музиканти виступили на двогодинному концерті-реквіємі та виконали улюблені хіти Кузьми

20 травня у київському "Палаці Спорту" відбувся концерт пам'яті загиблого українського музиканта Андрія Кузьменка. Перед концертом люди вишукувалися у велику чергу: усі квитки до "Палацу Спорту" були розпродані, адже навіть після смерті Кузьма зумів зібрати аншлаг.

На концерті були присутні і батьки музиканта: вони віддали шану фанатам, подякувавши за підтримку.

Першою виступила Руслана, яка, попри смерть свого друга та керівника музичного гурту Василя Кондратюка, таки вийшла на сцену, аби вшанувати пам'ять Кузьми.

im578x383-горловна im578x383-люди im578x383-мама im578x383-хливнюк

Справжні овації зірвав Андрій Хливнюк ("Бумбокс"), виконавши пісню "Спи собі сама".

 Тисячі людей підспівували йому та запалили вогники для Кузьми.

Святослав Вакарчук разом з Іриною Білик виконав пісню "Мовчати". Напередодні концерту в своєму Twitter співак повідомив, що для нього велика честь брати участь в цьому концерті.

Цього вечора на сцену вийшли також інші артисти: Брати Гадюкіни, Іван Дорн, Олександр Пономарьов, Руслана, Наталія Могилевська, Потап і Настя, Loboda, Dzidzio, Віктор Павлік, Дмитро Шуров (Pianoбой), Олександр Положинський, Валерій Харчишин ("Друга Ріка"), Тарас Чубай, Тарас Тополя ("Антитіла"), Фагот (ТНМК), Женя Галич (O.Torvald), Марія Бурмака, Хор Збройних Сил України, Оля Полякова, Олег Собчук (С.К.А.Й.), Пающіе Труси, QuestPistolsShow та учасники телепроекту "Шанс". 

Вони запросили на сцену батька Андрія, якому вручили відзнаку "Ні кроку назад". Зал заспівав гімн України.

 Віктор Кузьмич подякував залу, ставши на коліно, а потім заспівав гімн
 Батько Кузьми поцілував нагороду, яку отримав за сина

 

Весь концерт був чуттєвим, а атмосфера в залі вперше на концерті гурту "Скрябін" – сумна. Але один з найзворушливіших моментів – фонограма пісні для мами у виконанні самого Андрія Кузьменка, а його слова у запису: "Я з радістю співаю, що в мене живі батьки". 

Наприкінці концерту музиканти гурту "Скрябін" повідомили, що гурт продовжить своє існування. Також вони заінтригували своїх шанувальників, сказавши, що до концерту пам'яті, який відбудеться у Львові 21 червня, готують грандіозний сюрприз. Імовірно, він пов'язаний із подальшою діяльністю гурту та новим вокалістом чи вокалісткою.