Новини про зірок
Подобається

Патріарх Кирило боїться перемоги Поліни Гагаріної на конкурсі «Євробачення-2015»

22/05/2015     Автор: admin
Патріарх Кирило боїться перемоги Поліни Гагаріної на конкурсі «Євробачення-2015»

eurovision16052015-fix

Сьогодні глава Російської Православної церкви, патріарх Московський Кирил вилив в ЗМІ цілий потік жорсткої критики на адресу солістів та організаторів Міжнародного конкурсу «Євробачення-2015».

patr

Дісталося від предстоятеля церкви і молодій співачці Поліні Гагаріної, яка захищає честь Росії на цьому престижному заході.
Зокрема, патріарх Кирило, виконуючи роль пророка, зазначив, що якщо Гагаріна раптом переможе на конкурсі, то в наступному році музичних гостей з усіх країн потрібно буде чекати в Росії. А це означає, що до нас приїдуть «бородаті співачки», які нав'язують російським людям те, що «огидно нашій душі і нашій культурі». Саме такі слова сказав патріарх Московський і всія Русі на зустрічі з координаторами і керівниками проектів грантового конкурсу «Православна ініціатива», яка сьогодні пройшла в Ульяновську.
Говорячи про «бородатих жінок», предстоятель церкви, звичайно ж, мав на увазі австрійського співака Томаса Нойвирта, який наважився надіти на себе жіночі вбрання і здобути перемогу на «Євробаченні» в минулому році. При цьому РПЦ досі незрозуміло одне, що Кончіта Вурст — це всього лише оригінальний сценічний образ музиканта. До речі, нещодавно на Поліну Гагаріну теж обрушилася лавина негативних коментарів від росіян, які залишилися незадоволені тим, що співачка цілувалася в прямому ефірі з "Бородатої жінкою"!