Новости о звездах @ru
Подобається

Топ-10 платьев пятого дня Каннского кинофестиваля (фото)

19/05/2015     Автор: admin
Топ-10 платьев пятого дня Каннского кинофестиваля (фото)

Неділя в Каннах видалася гарячою: зірки першої величини, кутюрні сукні, вишукані аксесуари і коштовності.

Одним з найефектніших виходів на червону доріжку можна назвати вихід супермоделі Наташі Полі у вбранні від Atelier Versace Fall 2014.
Кейт Бланшетт вибрала об'ємне плаття від Giles Fall 2015 з психоделічним принтом, який однаково ефектно виглядало зі всіх сторін. Для відносно молодого британського дизайнера Джайлза Дікона, творця будинку Giles цей вихід Кейт, безслівно, великий комплімент.
Поява Єви Лонгорії в Каннах завжди викликає захват модних критиків, на цей раз атласна сукню русалчиного силуету від Atelier Versace виглядала як завжди чудово.
Модель Тоні Гаррн вибрала атласну двоколірну сукню зі шлейфом і доповнила її шикарним кольє.
Ще одна модель, Ліндсей Еллінгсон, продемонструвала на червоній доріжці Канн сталеве корсетне плаття і великі сережки.
Напівпрозора сукня з білої аплікації від Elie Saab Fall 2014, туфлі в тон і цікавий клатч зробили вихід Лі Бінбін ніжним і гармонійним.
Ерін О'коннор трохи ризикувала, одягнувши червону сукню не червону доріжку, але, в результаті, виграла, багато в чому завдяки шлейфу і вертикальному банту на плаття від Ralph & Russo Spring 2014.
Схоже, Айшварія Рай остаточно прийшла у форму після пологів, що продемнстрировала в цьому році в Каннах. Її смарагдова сукні від Elie Saab сиділа на ній бездоганно.

384720434

384720437 384720438
384720439

javascript:;