Новости о звездах @ru
Подобається

Пятерка потенциальных победителей «Евровидение-2015» (ВИДЕО)

19/05/2015     Автор: admin
Пятерка потенциальных победителей «Евровидение-2015» (ВИДЕО)

16e8efd2f5f1370782f040705a7465eb

У Відні стартував один з найпопулярніших пісенних конкурсів "Євробачення", і букмекери вже визначили цьогорічних фаворитів

У столиці Австрії в неділю ввечері розпочався 60-й конкурс "Євробачення". 19 та 21 травня тут відбудуться півфінали, а в суботу, 23 травня, пройде фінал конкурсу. Вже відомо, що без відбору учасниками завершального етапу "Євробачення" стануть виконавці з Австрії через минулорічну перемогу, Великої Британії, Іспанії, Італії, Німеччини і Франції. Дебютувати цьогоріч буде учасник з Австралії. Україна в цьогорічному "Євробаченні" брати участь відмовилася.

Букмекери William Hill вже визначились, хто є фаворитами цьогорічного "Євробачення".

Найвірогіднішим переможцем пісенного конкурсу вважають Монса Зелмерльова (Швеція).

Букмекери встановили коефіцієнт 2,75. Монс Зелмерльов захоплюється музикою з дитинства. 29-річний музикант спочатку займався грою на фортепіано та африканськими танцями, але пізніше вирішив вчитися грі на гітарі. Попри схильність до музики, Монс поступив на навчання на економічний факультет. Популярність до виконавця прийшла в 19-річному віці після участі в телешоу "Ідол". Монс записав сольний альбом, який став платиновим. Окрім цього, шведський музикант займається акторською діяльністю.

На "Євробаченні" цього року Монс Зелмерльов представить композицію "Heroes" ("Герої"), присвячену тому, що кожен з нас може стати справжнім героєм і змінити світ на краще.

Наступним фаворитом з коефіцієнтом 3,75 вважається поп-оперне тріо з Італії "Il Volo" ("Політ"), до складу якого входять Джанлука Джинобле, Пьєро Бароне, Іньянціо Боскетто.

Музиканти познайомилися під час талант-шоу в 2009 році. Їхній дебютний альбом, що вийшов у 2010 році, став платиновим та завоював популярність у США, Австрії, Бельгії, Нідерландах, Франції та Мексиці. У 2015 році, окрім "Євробачення", в творчому житті музикантів запланована ще одна важлива подія – вихід нового альбому та тур у 53 країнах світу.

На міжнародному конкурсі "Євробачення" у Відні група "Il Volo" виступить з композицією італійською мовою "Grande amore" ("Велике кохання").

Покладають великі надії на цьогорічного дебютанта – учасника з  Австралії Гая Себастіана.

Він може скласти серйозну конкуренцію іншим, адже є одним з найбільш продаваних у своїй країні. Загальна кількість продажів його альбомів і синглів перевищує 3 мільйони, а багато з них є мультиплатиновими.

Співає Гай з 14 років. Зараз, окрім цього, працює звукорежисером і викладачем вокалу в християнському коледжі. Підготовка нових альбомів, участь у телешоу, співпраця з відомими музикантами, престижні премії, виступи в Австралії та США — все це включає творча кар'єра виконавця. У Відні Гай виступить з новою, написаною спеціально для Євробачення, композицією під назвою "Tonight Again" ("Повторіть цей вечір").

До п’ятірки фаворитів входять і представники Естонії Еліна Борн і Стіг Ряста з композицією "Goodbye to Yesterday" ("Попрощатися з минулим").

Стіг Ряста – відомий гітарист, співак та продюсер – побачив відео на YouTube з Еліною Борн та запросив її у талант-шоу "Естонія шукає телезірку", де цьогорічні учасники "Євробачення" і познайомилися. У січні 2013 року вийшов перший сингл Еліни "Enough". На сьогоднішній день Еліна пише власну музику і займається підготовкою дебютного альбому.

Стіг Ряста займається музикою вже досить довго — з 2002 до 2006 року грає в поп-рок групі і разом з нею бере участь у національному відборі на "Євробачення". Стіг брав участь в багатьох проектах, зокрема він є бек-вокалістом і гітаристом групи Traffic, а також у 2010 року став головним гітаристом і солістом гурту Outloudz. 

Стіг Ряста є автором пісні, яку він виконає разом з Еліною Борн на "Євробаченні". Написана вона була ще кілька років тому, але тільки зараз знайшла своє ідеальне виконання.

Завершує ТОП-5 учасниця з Росії Поліна Гагаріна.

 

У дитинстві вона навчалася в музичній школі, потім — в училищі естрадно-джазового мистецтва. Виступала на "Новій хвилі", де посіла третє місце. Дебютний альбом Поліни Гагаріної вийшов у 2007 році. 

Сьогодні співачка займається підготовкою англомовного альбому, пробує себе в якості актриси у фільмі "Однією лівою" та готується до турне росією.

На "Євробаченні" Поліна виступить з композицією "A Million Voices" ("Мільйон голосів"), написаною міжнародною групою авторів.