Новини про зірок
Подобається

Кошелєва заявила, що доступна 24 години на добу (відео)

19/05/2015     Автор: admin
Кошелєва заявила, що  доступна 24 години на добу (відео)

 945b3e1-kosheleva-2  

Наймолодша депутатка Ради Альона Кошелєва вперше дала велике інтерв’ю. У ньому дівчина розповіла про свою освіту, концептуальність, політичні амбіції, любов до Криму та обурилася відсутністю етики у ЗМІ.

Крім того, Кошелєва заявила, що це не вона пішла у політику, а політика її знайшла. В обличчі Олега Ляшка.

Про все це депутатка говорила на телеканалі "Рада".

Як відомо, від самого початку депутатства, Кошелєва стала "зіркою" преси. Адже поява у парламенті 24-річної дівчини з Харкова викликала багато запитань. Сама Альона вважає, що ЗМІ забули про будь-яку етику.

"У ЗМІ і справді багато пишуть. Але я абсолютно відкрита людина, абсолютно відкритий політик. Доступна 24 години на добу… Зараз ЗМІ не дотримуються дипломатичної етики… Тому сподіваюсь, що найближчим часом висвітлюватимуться справжні дії, вчинки, які я роблю разом зі своєю партією, працюючи у Парламенті", — заявила Альона.

Також депутатка наголосила, що особисте життя воліє тримати при собі.

"Я ретельно відбираю людей, яких можна пускати в особисте. Але у більшості я абсолютно відкрита", — зазначила дівчина. 

kosheleva8

Нещодавно Кошелєву зловили на тому, що вона не знала про повалення пам’ятника Леніну на Бесарабці у Києві. 

"Ну по-перше, я також жива людина і маю право чогось не знати. Але хочу зауважити, що те, що мені потрібно для роботи, я знаю, те чого не знаю, вивчаю і добираю. Час покаже, а я ще достатньо молодий політик і я усвідомлюю свою відповідальність", — підкреслила Альона.

"Я в Києві лише на роботі, я у Харкові все життя проживала, тому Київ для мене абсолютно новий, він мені дуже подобається, і, думаю, що найближчим часом я проведу собі екскурсію", — додала вона. 

Щодо своєї молодості, то у ній Кошелєва бачить переважно позитивний бік.

"В цьому також дві сторони, адже молодість передбачає відсутність досвіду, але є і переваги. Молоді політики бачать трішки інакше, бачать перспективніше, концептуальніше, взагалі щиріше. Моя особиста позиція в тому, що треба оновлювати депутатський склад, я не єдиний молодий політик", — зауважила Альона.Що ж до історії того, як Кошелєва потрапила до політики, були різні версії. Зокрема, про те, що за нею стоїть горілчаний король Донецька.

Також Альона казала, що Ляшко знайшов її у соцмережі.

"Насправді, це не я йшла до політики, це так трапилося, що вона прийшла до мене. Ніколи не знаєш, де опинишся завтра… І коли Олег Валерійович Ляшко запропонував вступити у ряди Радикальної партії, це було як грім на голову", — зізналася депутатка.

"Я вступила в партію ще задовго до того, як прийшла у Парламент. Але відмовити Олегу Валерійовичу, можливо, ще й гірше…" — багатозначно додала Кошелєва.

Що ж до освіти, то їх в Альони аж три.

"Моя основна освіта, на яку я витратила багато часу, і моя мета – стати архітектором. Я навчалася в архітектурно-будівничому інституті. Але паралельно навчалася на економічному факультеті в іншому вузі. Потім ще отримала освіту у технологічно-харчовому", — розповіла Кошелєва.  

"З юнацьких років я займалася творчістю. Малювала, художня школа, танці. Усе, чим має займатися дівчинка. Я уявляла, що маю щось створювати і бути корисною, тому вибрала цей напрямок архітектури. І ніколи про це не пошкодую, бо це надає мені у житті того, чого не вистачає іншим – концептуальності", — концептуально зазначила концептуальна Альона. Родина, каже Кошелєва, з самого початку її підтримувала.

"Я вже давно самостійна людина. Вони відпустили мене у вільне плавання. Звичайно, я радилася, але підтримали стовідсотково", — зізналася Альона.

Також, як виявилося, для Кошелєвої анексія Криму – це особиста трагедія. Бо вона має багато друзів на території півострова.

"Крим – це фантастичне місце, я зі студентських років ходила у походи з наметами. Тож це справді болюча тема на сьогоднішній день", — зауважила депутатка-радикалка.

Наразі своїм основним завданням Альона вважає – представляти інтереси молоді та підтримувати молодь проектами.

"Це важко передбачити, оскільки щодня все змінюється. Треба використовувати можливості сьогодні. Якщо я буду потрібна політиці – я залишусь. Якщо ні – я допомагатиму країні за межами політики. Активна людина завжди зможе себе реалізувати".