Новини про зірок
Подобається

Тіна Кароль: Мій продюсер — мій Євгеній, завжди він ним і буде

17/05/2015     Автор: admin
Тіна Кароль: Мій продюсер — мій Євгеній, завжди він ним і буде

184613ab

Кілька місяців тому в ЗМІ обговорювали скандальну новину: Тіна Кароль вирішила працювати в Росії і попросила їй допомогти в цьому російського продюсера Віктора Дробиша.

Тоді співачка відмовилася коментувати чутки, а сам В. Дробиш співпраця з Т. Кароль спростував, сказав лише, що написав для неї одну пісню — "Я все ще люблю". В ефірі "Світського життя" артистка розповіла, що їй лестить увага російського продюсера, але не більше того.

— Я рада, що вдохновляю композиторів створювати пісні, це було його натхнення, він запропонував і мені дуже сподобалась пісня. Мій продюсер — мій Євгеній, завжди він ним і буде, і, напевно, таке слово, як "продюсер" вже більше ніколи не стане біля мене.

Сам Віктор Дробиш може бути партнером, другом і так далі. Ситуація складна і я від багатьох проектів відмовилася, не ратую. Я вдячна, що пісня подобається і вони її крутять, — сказала Тіна.

Співачка також зізналася, що розглядає школи для сина Веніаміна і, можливо, перший раз в перший клас хлопчик піде за кордоном.

— Подивимося. Там таке навчання: два тижні там, дві — тут. Хочеться, щоб і англійська був хороший, і як-то дати іншу музичну освіту, трохи більш високий рівень, хоча я за те, щоб народжувати в звичайному пологовому будинку, ходити в звичайні магазини, носити звичайні речі по життю, не на сцені. А тут школа. Почала думати: треба щось йому найкраще, найцінніше, — розповіла артистка.