Зіркові скандали
Подобається

Гроші вирішують все: Найскандальніше відео травня б’є рекорди

14/05/2015     Автор: admin
Гроші вирішують все: Найскандальніше відео травня  б’є рекорди

рппед

Про такі ролики зазвичай кажуть: підірвав інтернет. Ще б! Всього за кілька днів — майже 600 тисяч переглядів на YouTube. І кілька тисяч гнівних коментарів. Багато в шоці від побаченого.

Але кожну годину відео переглядають тисячі нових користувачів. На екрані випадковий перехожий погоджується за гроші випити… чужу сечу, а гуляла по парку дівчина не проти пройтися на публіці в чому мати народила.
Автор скандального відео, як виявилося, — 16-річний онук далекосхідного мільярдера Ігоря Неклюдова, глави найбільшого девелопера Хабаровська «Дальрео» та кількох інших компаній. Мама школяра Григорія Мамурина володіє в рідному для сім'ї Хабаровську мережею фітнес-клубів. А підліток Гриша ось як чудово проводить час в Москві… Для нього це таке шоу. Молодик почав вести свій відео-щоденник.
ВУЛИЧНИЙ СТРИПТИЗ І ЧЕРВОНА ІКРА ДЛЯ БОМЖІВ
«Сьогодні ми приїхали в Парк Горького, щоб дізнатися, на які приниження здатні люди заради грошей…» — посміхається Гриша в камеру.
Наступні кадри – він ходить по алеях парку і пристає до перехожих.
— Слухайте, а якщо я запропоную вам гроші, ви готові випити моєї сечі? – пропонує школяр групі дівчат-ровесниць. – Тисяч десять, п'ятнадцять?
Ті зніяковіло розбігаються. Від нього тікають і наступні. І наступні. А ось сидів на лавочці пошарпаного вигляду чоловік, побачивши в руках молодої людини хрусткі купюри починає сумніватися. У підсумку змовляються на десяти тисячах.
А ось хлопець років двадцяти п'яти, до якого Гриша Мамурин підходить з такою ж пропозицією, тут же лупить його в голову з правої.
Наступні кілька секунд хлопчик-мажор пристає у Москви-ріки до дівчат, пропонуючи роздягнутися «прямо тут». Теж за гроші, звісно. Нарешті, знаходить одну дівчину, яка ніби і не проти. За 15 тисяч. Вона дійсно тут же скидає з себе все, крім трусиків і в такому вигляді походжає по набережній…
В якості фіналу Гриша показує, як купує в магазині дві банки червоної ікри по 2500 рублів і частує нею бомжів…
Гриша розповідає, що такого успіху в YouTube він не очікував. І тепер у нього, 16-річного хлопця, навіть власний прес-секретар є.

З вигляду Гриша Мамурин – звичайний такий підліток. І здається, він абсолютно щиро не розуміє, чому на нього в інтернеті раптом обрушився такий шквал негативу.