Новини про зірок
Подобається

Дайте «Оскар» — чому в ДіКапріо немає досі золотої статуетки?

14/05/2015     Автор: admin
Дайте «Оскар» — чому в ДіКапріо немає досі золотої статуетки?

Чому улюбленець мільйонів ДіКапріо пішов додому без статуетки?

546345d5eb01a_image1
За останні 20 років Леонардо ДіКапріо номінували на «Оскар» 5 разів, та жодного разу так і не віддали найпрестижнішу кінопремію. Чому ж геніальний актор сучасності, улюбленець публіки ніяк не може покласти на свою полицю цю нагороду? Хтось скаже: «Пороблено», фанати кричатимуть про несправедливість, а вороги знайдуть недоліки та забракують професіоналізм.
Та про яку непрофесійність може йти мова. Зіграти три майже однотипні ролі так по-різному, ні в чому не повторившись («Авіатор», «Великий Гетсбі» та «Вовк з Уоллт-Стріт») може лише справді талановитий актор. А славнозвісний «Титанік» — фільм століття, номінували всіх крім головного героя. Яка ж причина невдач Леонардо? Їх декілька:
Кіноакадеміки не люблять красунчиків, хоч обожнюють красунь (Хто б сумнівався?) Як показує історія, щоб отримати заслужену нагороду, симпатичному талановитому актору треба спочатку постаріти й стати непривабливим, що Лео найближчим часом точно не загрожує. Таке враження, що академіки просто заздрять вродливому кумиру мільйонів жінок. Але хто-зна. Поки-що читати чужі думки ми не вміємо, тому залишається тільки здогадуватися.
Хворий на СНІД Рон Вудруф справляє більше враження ніж мільйонер Джей Гетсбі.
І тут немає чому дивуватись. Така людська природа – жаліти хворих, нещасних, тих, кому пощастило менше ніж нам. Емоції – один з вирішальних факторів, який вплинув на рішення суддів. Вони просто не могли віддати перевагу закоханому мільйонеру перед хворим і вольовим ковбоєм.
Серіали керують світом!
Критики і глядачі всю зиму активно обговорювали серіал «Справжній детектив» з Метью МакКонахі в головній ролі (прямим конкурентом ДіКапріо на «Оскар»). Академіки теж люди, багато з них могли дивитися популярний серіал і потрапити під чари героя. В результаті нагородили саме його, а не Леонардо.
Це не в Лео немає «Оскара», це в «Оскара» немає Лео.
Він – улюбленець мільйонів. Він підкорив серця всіх дівчат. Та що тут казати? Це ж ДіКапріо! Хто не знає ДіКапріо? Хто засумнівається в його таланті? Леонардо ДіКапріо не потрібна чергова нагорода, аби щось комусь довести. Глядач любить його не за премії MTV, Срібного ведмедя, і навіть не за Золоті глобуси. Ми любимо його за талант, за те, як точно він може передати почуття своїх героїв, як вживається в роль, за неймовірну харизму і професіоналізм. Леонардо, глядач любить тебе і в його очах ти вже отримав всі існуючі нагороди! А якщо для тебе так важливий «Оскар», то будь певен, довго кіноакадеміки не зможуть тебе ігнорувати. Талант, як і правду, не приховаєш!