Зіркові скандали
Подобається

Українські політики, які оскандалилися через коханок (фото)

13/05/2015     Автор: admin
Українські політики, які оскандалилися через коханок (фото)

 

330x220_193002

Мати відносини з публічними людьми — це як ходити під збільшувальним склом: ні у відпустку по-тихому злітати, ні спокійно піти розважитися, особливо, коли ти політик і повинен звітувати за витрачені гроші платників податків.

Чого тільки вартий скандал довкола нещодавньої поїздки Зоряна Шкіряка з коханою в Непал.
Приємне з корисним
Колись виконуючий обов'язки голови Держслужби з надзвичайних ситуацій Зорян Шкіряк, а тепер вже з приставою екс-, під час спецоперації з евакуації українців з Непалу оскандалився, прихопивши цивільну дружину разом з рятувальною делегацією. Шкіряк після розголосу інциденту в ЗМІ висунув відразу декілька версій, чому підтримувати жертв стихії поїхала саме його кохана, інструктор з йоги Катерина Храмова. Перша: дівчина – розбирається в психології і зможе надати необхідну допомогу потерпілим від землетрусу, друга – Катерина поїхала в Непал як волонтер, "який знається в східних практиках".

364445


У соцмережах тут же почали жартувати, що платник податків може не хвилюватися, оскільки "в такій небезпечній експедиції без бойової та надійної подруги, та ще й фахівця з йоги, — ніяк, труба просто!".
Нагадаємо, спецоперацію в Непалі оцінюють приблизно в 7 мільйонів гривень. Це не перша спільна робоча поїздка пари. Раніше Зорян Шкіряк разом з Катериною Храмової їздили в зону бойових дій на Донбасі.
Романтика по-французьки
Політ у Францію екс-міністра транспорту Миколи Рудьковського ледь не закінчився тюремним ув'язненням. Причиною тому стала пікантна історія, пов'язана з поїздкою в Париж у компанії топ-моделі "Міс Україна-Всесвіт" Олександри Ніколаєнко. За рахунок міністерства Рудьковський доручив орендувати йому чартерний літак за маршрутом Київ-Париж-Київ, який, словом, обійшовся в 400 тисяч гривень.
27 листопада 2007 року слідчий відділ СБУ порушив кримінальну справу проти Рудьковського за статтею 191 частина 5 Кримінального кодексу України — "привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах або організованою групою".
Під час слідства романтик-міністр сказав, що забув, хто крім нього був на борту чартеру, і не пам'ятає, чи здійснював він виліт з пані Ніколаєнко. Сама ж модель заперечує зв'язок з політиком і заявляє, що романтичного вікенду з Рудьковським у французькій столиці не було.
У той же час, начальник головного слідчого управління Генпрокуратури Андрій Хочунський заявляв, що в матеріалах справи були документальні докази про те, що саме Ніколаєнко літала до Парижа з Рудьковським.
Історія закінчилася щасливо для обох фігурантів. Ніколаєнко, як відомо, вийшла заміж за американського мільярдера Філа Раффіна, а після інавгурації Віктора Януковича справа проти Рудьковського було закрито. Навесні 2010 року прокурор відмовився від обвинувачення.

155325


Світле майбутнє лідера комуністів
Беззмінний керівник фракції КПУ і "зразковий" сім'янин Петро Симоненко в 56 років шокував країну своїм розлученням з дружиною-ровесницею Світланою. Причиною тому, як не складно здогадатися, стала нова любов політика. Таблоїди тут же зарясніли заголовками про нову пасію голови компартії – 31-річну радіоведучу Оксану Ващенко.
Світловолоса дівчина, журналістка Національного радіо у 2004 році висвітлювала президентську кампанію Петра Миколайовича. Вона тоді об'їхала з ним всю країну. Після цього пару часто бачили в столичних закладах, проте обидва партнера приховували свій зв'язок до того моменту, поки дівчина не завагітніла. Після народження дочки Марії, лідер КПУ прийняв остаточне рішення піти з сім'ї, і восени 2009 року Ващенко і Симоненка розписалися у Дарницькому РАЦСі Києва. Через якийсь час Ващенко розповіла, що попередній шлюб Петра Миколайовича не стало перешкодою у стрімкому розвитку їх почуттів. Симоненко галантно залицявся до дівчини, дарував розкішні букети з троянд, купував картини. А вона підтримувала його у всьому.
Зараз пара живе в щасливому шлюбі і виховує двох спільних дітей: доньку Марію та сина Івана.
Коханка президента
Коли екс-президент Віктор Янукович втік з країни, журналісти дізналися про те, що у нього, виявляється, була співмешканка, яка витіснила Людмилу Янукович з життя політика. Цивільна дружина екс-глави держави Любов Полєжай (у дівоцтві — Садикова), як і Янукович, родом з Єнакієвого. Жінка є рідною сестрою Надії Маринцевой, колишньої кухарки в Межигір'ї. Янукович і Полежай вже багато років разом, хоча, як стверджують люди, які раніше працювали в резиденції президента, намагалися ніде не "засвітитися" і практично не гуляли разом по території Межигір'я. В лютому 2014 для Полежай навіть будувався окремий приватний будинок недалеко від "Межигір'я", на вулиці Святославський, 1а.
Як з'ясували журналісти, кохана Віктора Федоровича володіє салоном "Crystal spa" і керує благодійним фондом "Дорога майбутнього".
Як стверджують деякі джерела, зараз Янукович з коханкою живе в елітному московському районі Барвиха.
Законна ж дружина колишнього президента Людмила Янукович переїхала в окупований Крим і живе в елітному особняку поблизу Масандра на Південному узбережжі Криму.

648254


Службовий роман
Співоча душа колишній мер столиці Леонід Черновецький у 2011 році розірвав шлюб зі своєю дружиною, з якою прожив пліч-о-пліч 34 роки. Причиною тріщини в сімейних узах стала нова любов Черновецького Олена Савчук, яка з 2008 року працювала в київській мерії в управлінні у зв'язках зі ЗМІ. Яскрава шатенка модельної зовнішності з довгим волоссям, за словами мера, відразу привернула його увагу. Їхнє знайомство відбулося в церкві пастора Сандея, прихожанином якої є Черновецький.
Пара довго не афішувала свої стосунки, хоча в ЗМІ раз у раз з'являлися заголовки про нову кохану мера. У квітні 2009 року ізраїльські кореспонденти навіть застали закоханих в одному з бутиків Ізраїлю.
Гучний службовий роман з Савчук, яка, варто відзначити, на 19 років молодша Черновецького, закінчився шлюбом. Закохані зіграли весілля взимку 2012 року.

А 3 січня 2014 року у подружжя народився син Гавриїл.