Новини про зірок
Подобається

«Перша коханка» Росії: Від міліціонера до президента (фото, відео)

12/05/2015     Автор: admin
«Перша коханка» Росії: Від міліціонера до президента (фото, відео)
Сьогодні, 12 травня, відома російська гімнастка Аліна Кабаєва відзначає свій 32-й день народження. Ivona вирішила пригадати її історію кохання з публічними особистостями.
Аліна Кабаєва – відома спортсменка і світська левиця, яка в 15 років завоювала олімпійське золото, у 18 поповнила ряди депутатів Держдуми, а в 25 її стали називати “першою коханкою“ Росії.
Перша любов Аліни Кабаєвої
Дуже мало відомо про юнацькі романи Аліни, а все тому, що свою юність вона провела на тренуваннях. А ось перший роман Аліни Кабаєвої більше схожий на трагедію Шекспіра. Молода, квітуча, талановита Аліна Кабаєва закохалася в капітана міліції Шалву Муселіані. У 2000-му році вона була на піку популярності і давала численні інтерв'ю. У запалі пристрастей Аліна кожному журналісту розповідала про почуття, відкривала душу. Кожне інтерв'ю – крик душі. Аліна намагалася донести до публіки, як Муселіані вдалося завоювати її серце – серце переможниці. Вона навіть крадькома розповідає про майбутнє весілля…
 cdc85f78ad743554d30d15d0709175a4


Але недовго від цієї історії віяло романтикою. У Шалви виникли серйозні проблеми на роботі. Було організовано службове розслідування. Його керівники намагалися зрозуміти, на які кошти він подарував нареченій дорогий автомобіль. Аліна стає темніше хмари від всіх допитів. Крім того, в цей же момент вона дізнається з газет правду про особисте життя Муселіані. Виявилося, її наречений перебуває в законному шлюбі.
Мрії Кабаєвої розвіялися, як ранковий туман.
Головна коханка Росії – Аліна Кабаєва
У життя Аліни Кабаєвої відразу почалася нова глава. Її наступна історія кохання набрала широку популярність у всьому світі. Про неї не говорив тільки лінивий в Росії… і сама Кабаєва.
12 квітня 2008 року в суботньому номері газети Московський кореспондент вийшла скандальна публікація про її майбутнє весілля з президентом РФ Володимиром Путіним. Новина миттєво передрукували європейські ЗМІ і почали “смакувати
“.
c4d54a5735c6749de6b634f00ddb5502
Єлизавета Овчинникова, прес-секретар Аліни, відмовилася коментувати будь-яку інформацію про тандем “Путін і Кабаєва“, а також зажадала у газети надрукувати спростування.
18 квітня президент Росії заявив, що в публікації Московського кореспондента “немає жодного слова правди“. В той же день (який збіг!) генеральний директор видання повідомив про рішення призупинити працездатність газети. За його словами, через збитковості, але це далеко не всі повірили. Чутки про кохання Путіна і Кабаєвої починала набирати обертів.
Офіційне спростування роману Володимира Путіна і Аліни Кабаєвої:

Через рік почали говорити про те, що Аліна народила Володимиру Путіну сина, якого назвала Дмитром – на честь тодішнього президента Росії Дмитра Медведєва.
В інтерв'ю журналу Vogue колишня спортсменка заявила, що хлопчик, якого всі вважають її сином, є її племінником Арсенієм.
З тих пір пройшов не один рік, але інформація про роман Путіна і Кабаєвої все ще турбує громадськість. Але вони зберігають гробове мовчання.
Шостого липня 2013 року Володимир Путін офіційно заявив, що розлучається з дружиною. А в пресі знову заговорили про його роман з Аліною Кабаєвою.

У 2013 році відомий The New York Post повідомив, що 29-річна Кабаєва народила дівчинку від Путіна в листопаді. За даними видання, Путін поселив Кабаєву з їх двома дітьми у своїй “сочинському палаці“. У західній пресі також неодноразово публікувалася інформація про зв'язки між спортсменкою і російським лідером. Проте не можна заперечувати той факт, що єдиним документальним “підтвердженням цього є маршрутний лист виконаного 19 травня 2008 року рейсу приватного літака, який доставив в Сочі (де перебував Путін) Кабаєву і ряд людей, близьких до Путіна.

593f7414b8d77ee7eb4d662a88116821


Якби не Олімпіада в Сочі, про головних героїв цієї історії могли і не заговорити. На відкритті Олімпіади на пальці спортсменки папараці сфотографували обручку. Кабаєва поки не коментує фото, які з'явилися в Мережі. І все могло б зійти нанівець, але…
Вже 13 лютого розлучений Володимир Путін з'явився на публіці з обручкою на пальці. Про це свідчить стоп-кадр телеканалу LifeNews, зроблений на зустрічі президента Росії і міністра оборони Єгипту Абдельфаттаху ас-Сісі. Дивний збіг!

38f763437f46300504545e011b3628fe

Схоже, в історії кохання Путіна і Кабаєвої починається нова глава. Як би там не було, за Аліною міцно зачепилося звання “першої коханки“ Росії. І поки ці двоє "голубків" будуть про це мовчати, публіка ще “голосніше“ буде про це говорити.
Дивись онлайн-відео з виступу Аліни Кабаєвої: