Новини про зірок
Подобається

П’єр Рішар — французькі мемуари трагічного коміка

11/05/2015     Автор: admin
П’єр Рішар  — французькі мемуари трагічного коміка

1430729471_Rishar

Французький режисер і за сумісництвом кіноактор П'єр Рішар випустить книгу про свое життя. Комік, проживши 80 років, вирішив поділити зі своїми шанувальниками історіями та спогадами. "Фламмарион" видало мемуари актора книгою у 300 сторінок. До речі, це найбільше видання у Парижі.
П'єр Рішар, залучившись допомогою Жеремі Ембера, як журналіста та кінодокументаліста, написав мемуари "Я нічого не знаю, але все скажу". Аналогічну назву має одна з кінокомедій. Невже Рішар утотожнює своє життя з комедією?
У книзі йдеться про деколи легкий і здебільшого складний життєвий шлях актора. У автобіографічному посланні Рішар умістив всього себе.

Починається усе дійсно, як в книзі: син багатих батьків хоче стати актором, але доля вирішує, що його краще бути масажистом. Для того, щоб якось заохочувати людей та рекламувати себе та масаж Рішар залучив у справу свого друга — актора Віктора Лану, який чергував під кабінетом, створюючи чергу та попит.
Окрім комічних моментів, П'єр Рішар наважується розповісти про кризу, яка сталася у нього в 80-му році. "Укол парасольки", акторська криза — ось такі передумови депресії. Рішар не мав жодного бажання надалі виконувати ролі у комедіях, жартівливе амплуа настільки приїлося йому, що було аж тошно. Безглузді персонажі не приносили задоволення. Він хотів чогось серйознішого, грунтовнішого, глибшого.
Як знаємо, якщо сильно жадати, то воно здійснюється. Тепер у житті Рішара все кардинально змінилося. Це раніше він грав у театрі, кіно, перетворювався у телепнів, а зараз йому пропонують драматичних героїв.
У свої 80 років П'єр Рішар може сміливо стверджувати, що його життя вдалося. Успішна кар'єра, щаслива сім'я, тато двох дітей, дідусь чотирьох онуків. Чоловік, який мав п'ять дружин. Винороб, який знається на якісному вині.
П'єр Рішар — "винороб" свого життя, адже спочатку потрібно позбутися кісточок у плодах, потім старанно видусити до останньої краплі увесь смак, і настоювати. Настояне 80-ма роками, життя Рішара, на смак хоч трохи і терпкувати, проте неабияке цінне і смачне.

 

 

Автор: Валентина Рущак