Новини про зірок
Подобається

Вакарчук записав зворушливе звернення до Дня Пам»яті (ВІДЕО)

06/05/2015     Автор: admin
Вакарчук записав зворушливе звернення до Дня Пам»яті (ВІДЕО)

khjk

Відомий український музикант та громадський діяч Святослав Вакарчук знявся у відеоролику, присвяченому Дню перемоги.

Авторами ідеї виступили керівники творчих об'єднань українського телеканалу СТБ, які пропонували участь у кампанії активістам із різних країн, проте отримали багато відмов.

«Публічні люди не хотіли, як їм здавалося, бути«втягнутими у політіку». Якщо український телеканал сьогодні знімає про Другу світову, то це обов'язково політика, — такою були розповсюджена логіка. Ми вдячні Андрію Макаревичу, Янушу Вишневському, Святославу Вакарчуку, що вони розуміють загальнолюдськийракурс цієї теми і діляться своїми неполітичними думками щодо неї», — зазначили на телеканалі.

384045840

«Загинув кожен п'ятий українець — у кожній родині за кимось плакали. Це те, про що не можна забувати, як нам здається. Через це були вибрані ті, чиє слово змушує багатьох різних глядачів задуматися, а не відмахнутися від чергового соціального ролика», — розповіла про кампанію одна з організаторів Тала Онищук.

Нагадаємо, що «Преса України» вже опублікувала відеозвернення відомого російського музиканта Андрія Макаревича до чергової річниці Другої світової війни.