Новини про зірок
Подобається

Чоловіка співачки Жасмін в Молдавії звинуватили у корупції

06/05/2015     Автор: admin
Чоловіка співачки Жасмін  в Молдавії звинуватили у корупції

Чоловік співачки Жасмін 28-річний Ілан Шор був доставлений в національний центр по боротьбі з корупцією за звинуваченням у розкраданні 1 мільярда рублів з Banca de Economii. Правоохоронці республіки також мають намір заарештувати і друзів Шора, які, за словами депутата Юрія Киринчкука, забезпечують йому політичне прикриття.

«Було прийняте рішення укласти бізнесмена Ілана Шора під варту», — прокоментувала голова прес-служби Національного центру по боротьбі з корупцією.

За словами депутата від Ліберальної партії, Киринчука, купуючи акції Unibank, Шор хотів отримати для своїх компаній кредити, які не мав наміру повертати. До кінця 2012 року, через чотири місяці після придбання акцій банку, кредитна лінія компаній Шора склав 370 млн леїв (понад мільярда рублів), в той час як ще за рік до цього не перевищувала 115 млн леїв.

До речі, дружину 37-річної російської артистки був заборонений в'їзд на територію Росії на шість років. За деякими даними, причиною для заборони стали фінансові операції в молдавських та російських банках, після яких зникло понад 100 мільйонів доларів.

Нагадаємо, співачка Жасмін вийшла заміж за бізнесмена, який молодше за неї на 10 років, чотири роки тому. У шлюбі вона народила доньку Маргариту.

1430902364_detail_picture__85125334