Новини про зірок
Подобається

Ріанна в королівському платті на Gala 2015: красиво, тільки ходити неможливо (фото)

05/05/2015     Автор: admin
Ріанна в королівському платті на Gala 2015: красиво, тільки ходити неможливо (фото)

Співачка Ріанна зуміла привернути до себе увагу на червоній доріжці Gala 2015, з'явившись в образі принцеси, а може й самої королеви! Нескінченно довгу жовту сукню з хутром носити на собі було непросто.

В образі королеви балу (а, може, і всього світу) Ріанна з'явилася на престижному заході Gala 2015, куди з'їхалися всі зірки, одна інший ошатніше, оригінальніше і оголеніше.

Ріанна шокувала публіку сукнею з хутром і довгим шлейфом. Щоб співачка змогла піднятися по сходинках, знадобилося три помічника! Звичайно, встежити ще й за декольте не вдалося, в результаті фото… з одного грудьми і з сумним обличчям.

Забути цей наряд неможливо і, хоча плаття нескінченно дизайнерське, нескінченно довге і нескінченно жовте, відчуття, що це щось накинули на голе тіло післядушу (кожен вирішує в міру своєї розбещеності).

Ми пропонуємо версіюскладний крій від Guo Pei. І, доводиться визнати, незручний.

Краса, звичайно, вимагає жертв, але якто в результаті всієї цієї краси на всіх фото особа у Ріанни змучене.

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????klj 

rexfeatures_4743860bd Rihanna(2)

Rihnna1