Новини про зірок
Подобається

Слов’янка – нова модель Victoria`s Secret

03/05/2015     Автор: admin
Слов’янка – нова модель Victoria`s Secret

11208705_840038679397932_1956331565_n

Модна марка уклала контракт з Катериною Григор'євою.

Бренд Victoria`s Secret славнозвісний для жителів більшості країн світу. Дівчата мріють бути схожими до «англеів» Victoria`s Secret (так називають моделей, які представляють марку, оскільки вони красиво та природньо виглядають), а чоловіки потайки чи відкрито переглядають покази з ними.

Нескладно уявити, які емоції переповнювали російську модель Григор’єву Катерину, яка увійшла до десятки щасливиць, з якими ця модна марка уклала контракт. Вперше за всю історію її існування манекенницею стала росіянка. Варто додати, що контракт, який пропонується брендом, вважають одним і найпрестижнішим в індустрії моди.

Разом з 25-річною Катериною Григор'євою новими обличчями Victoria`s Secret стали Тейлор Хілл, Марта Хант, Моніка Як Ягачак, Стелла Максвелл, Лаїс Рібейро, Сара Сампайо, Ясмін Тукс, Ромі Страйд і Ельза Хоск. Таким чином, 10 ангелів, приєдналися до таких відомих представницям модного бренду, як Алессандра Амбросіо, Адріана Лім, Кейт Аптон і Кендіс Свейнпол.

Що ж до слов’янки-щасливиці, то Катерина Григор'єва народилася в Мурманській області, місті Оленегорске. Виросла модель у сім’ї військових та отримала диплом з досить серйозного профілю –навчалася на маркетолога.

Дівчина стала відома входом у десятку фіналістом після участі в конкурсі Міс Росія 2012, а також по реаліті-шоу Топ-модель по-російськи (де вона, до слова, зайняла другу сходинку). Зараз модель живе в Нью-Йорку і працює під псевдонімом Кейт Григор'єва.

Нагадаємо, що ангелами Victoria`s Secret в різний час були такі знамениті моделі, як Жизель Бюндхен, Міранда Керр, Хайді Клум.

До слова, історія поставання бренду є досить цікавою, адже його заснував чоловік. Мало того, причиною стала незручність при виборі інтимного подарунку для дружини, викликана атмосферою бутіків. Тож він вирішив створити власний магазин, у якому чоловіки могли спокійно обирати білизну для своїх жінок, та представниці прекрасної статі мали достойний вибір.