Новини про зірок
Подобається

СБУ жорстко розкритикувала нову українську комедію “Останній москаль” (фото)

02/05/2015     Автор: admin
СБУ жорстко розкритикувала нову українську комедію “Останній москаль” (фото)

У Службі безпеки України розкритикували український телевізійний серіал "Останній москаль", який стартував в ефірі 14 квітня.
Автори серіалу пішли ризикованою стежкою глузування над братами-гуцулами, не маючи понять про їх традиції, звички та історію.
На своїй сторінці у Facebook речник СБУ Маркіян Лубківський зазначив, що серіал не коштує витрачених грошей.
"Серіал Останній москаль виявився, як на мене, вкрай невдалою спробою створити… Навіть не знаю що… Це не комедія, бо не смішно…Пуста робота, даремно витрачені кошти", –написав спікер СБУ.
"Це не фільм про єднання "москалів" з українцями, тому що об'єднатися після побаченого чомусь не дуже хочеться", – додав він.
Серіал також не сподобався і в ЦВК.
"Навіть не планував дивитися. І мене інтуїція в черговий раз не підвела: українські телеканали здатні показували серіали про українців виключно в аспекті шароварщини – потішної і обмеженою. Очевидно, на їх думку, українська мова належить тільки тим, хто в шароварах і не можуть без самогону і сала. Не дивіться гидоту. Бережіть свої нерви",– написав на своїй сторінці в Facebook перший заступник голови ЦВК Андрій Магера.
Український казкар Сашко Лірник і зовсім назвав серіал "блювотою".
"Подивився серіал "Останній москаль". Рідкісна блювота. Українська петросянщина. Знову "гумор" про самогонку, сало, тупих малоросів і освічених москвичів. Ну скільки можна?" – запитав Сашко Лірник на своїй сторінці в Facebook.