Зіркові скандали
Подобається

Собчак приміряла образ митрополита Кирила (ФОТО)

01/05/2015     Автор: admin
Собчак приміряла образ митрополита Кирила (ФОТО)

Російська телеведуча Ксенія Собчак опинилася в центрі скандалу.  Фото білявки у вбранні церковнослужителя і з накладною бородою викликало гнів серед росіян. 33-річну Ксюшу навіть звинуватили в образі почуттів віруючих.

Дехто вважає, що за таку "наругу над скрєпами" Собчак можна й посадити. Однак депутат-гомофоб Віталій Мілонов впевнений, що навряд чи телеведуча отримає строк, але, на його думку, Ксенія не має права асоціюватися з Росією.

"Як правозахисник і мистецтвознавець, можу сказати, що жарти Собчак нижче плінтуса в Росії ніколи не цінувалися. Як і люди, які намагаються видавати себе за журналістів, не будучи такими. Я сподіваюся, що нікого, крім себе, Собчак лайном не вимаже і свинячі похрюкування її друзів, які оцінили цей жарт, — це все одно, що сліди бруду на її обличчі", — заявив Мілонов.

"Вона повинна носити взуття на високій платформі тому, що земля руська горітиме під її ногами!" — додав він.

Слуга російського народу вважає, що Собчак "намагається стати новою декабристкою і політичною жертвою, але нікому вона не потрібна".

"Собчак давно не є людиною, яка відповідає за свої вчинки, і притягнення до кримінальної відповідальності вона домагається давно. У неї вік проходить, шкіра в'яне, силікон не рятує, тому їй потрібна ось така підтяжка у вигляді шраму страдниці", — впевнений Мілонов.

Наостанок він зауважив:

"На жаль, Ксенія у в'язниці не опиниться тому, що її божевілля виявляється чітко. Її визнають неосудною. Вона рано розпещена наркотиками і алкоголем дитина… Вона всього лише штучна какашка, якою лякають людей на банкеті. Собчак — людина, яка не має право асоціювати себе з Росією, і мені соромно за російську дипломатію, коли я бачу Собчак — випускніцю МДІМВ".

Сама Собчак покищо не відреагувала на слова депутата.

 

CMMBxevNBiQ (1)