Новости о звездах @ru
Подобається

Притула откровенно рассказал о том, как стал помогать бойцам АТО (видео)

24/04/2015     Автор: admin
Притула откровенно рассказал о том, как стал помогать бойцам АТО (видео)

prytula

Известный тернопольчанин Сергей Притула рассказал, что вся его волонтерская деятельность начиналась с душевных порывов патриотизма. Дивившись выпуски новостей, ситуация которая складывалась вокруг его угнетала,поэтому парень с Тернополя решил подкрепляться личными связями и знакомствами для помощи Защитникам Украины.

Почалося все 1 грудня 2013, коли ми приїхали в місто Червоноград, Львівської області виступати із “Вар’яти-шоу”, в нас було 2 концерти в один день, ми були дуже щасливі, тому що це півтори тисячі людей. А 30-го вночі побили студентів, ми приїжджаємо в Червоноград і не знаємо, буде концерт чи не буде. Тому що перед Народним Домом, де ми мали виступати, велетенський мітинг, тисячі людей, і вже збираються добровольці їхати на Київ, стоять автобуси. Ми думали відміняти, але підійшли місцеві хлопці, які збирались їхати на майдан. Сказали: давайте ми ще подивимось ваш концерт і після того виїжджаємо. Ми з хлопцями прийняли рішення оплатити один з автобусів на Київ. З цього  все і почалося.   

Чим динамічніше і трагічніше розвивалися події на майдані, тим більше фінансової допомоги ми туди вкладали. Плюс вже коли свої гроші закінчились, почались всеодно намагання знаходити якісь кошти, я вийшов на діаспору.

Один знайомий мільйонер українського походження, який живе в Атланті, підсобив дуже значною сумою коштів, якої вистачило і на броники для медсестер, і на допомогу хлопцям з майдану, залишилося хлопцям у лікарнях які лежали, були поранені…,- зізнався Сергій Притула.