Новини про зірок
Подобається

Депутатки-модниці жаліються на тотальну економію та переходять на індпошив

23/04/2015     Автор: admin
Депутатки-модниці жаліються на тотальну економію  та переходять на індпошив

330x220_866163  

У Верховній Раді депутати-модниці переходять на індпошив. Принаймні, вони так запевняють, мовляв, економлять буквально на всьому. Тепер вони не з'являються у парламенті в дорогих брендових костюмах, кажуть, замовляють вбрання в українських модельєрів або навіть у звичайних кравчинь. Правда, криза не заважає їм прикрашати себе аксесуарами, які іноді коштують дорожче, ніж сам наряд.

992459

Представниця Радикальної партії Злата Огневич ходить у парламент в строгих сукнях або костюмах. Правда, ці вбрання завжди дуже яскравих кольорів, так що Огневич легко відшукати в залі — яскраво-синій, насичений червоний і білий. «Я не люблю ходити по магазинах і приміряти речі, але обожнюю вибирати тканини. У дитинстві я сама шила, так що добре розбираюся в матеріалах. Зараз у мене є хороша кравчиня, яка втілює будь-які мої фантазії. Багато суконь я придумую сама», — запевняє нардеп. Злата каже, що у неї в шафі є вбрання від вітчизняних модельєрів, таких як Олена Рева, Лілія Літковська та Світлана Бевза.

986396

Віце-спікер парламенту Оксана Сироїд вважає, що шити на замовлення завжди дешевше, ніж купити готову річ в магазині: «Костюми мені обходяться до тисячі гривень. Адже моя подружка, швачка з Харкова, робить мені знижку, особливо зараз, враховуючи умови, в яких ми живемо, — зауважує депутат. — Вона сама обирає тканини. Я тільки кажу, чого мені хочеться. Ось зараз дуже хочеться платтячка».

За словами Сироїд, майже весь її гардероб, включаючи верхній одяг від українського виробника. Однак за спостереженнями фотокореспондентів «Вістей», свої образи віце-спікер доповнює деталями аж ніяк не дешевими і люксових брендів. Днями вона з'явилася на засіданні з сумочкою італійської марки Coccinelle, яка коштує 16 540 грн, і в окулярах, де тільки оправа від дизайнера Giorgio Armani за ціною 4755 грн.