Новини про зірок
Подобається

Як Алла Пугачова відпочивала на своїй віллі в Ізраїлі (фото)

22/04/2015     Автор: admin
Як Алла Пугачова відпочивала на своїй віллі в Ізраїлі (фото)

Після дня народження, який Алла Пугачова вирішила провести в тиші, співачка продовжує насолоджуватися своєю сімейною ідилією. 66-річна зірка відпочиває на розкішній віллі в Кесарії разом зі своїми дітьми — Лізою і Гаррі — і весь свій час присвячує вихованню двійнят.

Допомагають Аллі управлятися з активними малюками дві няні, а також подруга — 77-річна бізнесвумен Аліна Редель. Але якщо в період злив співачка не показувалася навіть на ґанку вілли, то, ледве в Кесарії встановилася сонячна погода, Пугачова з'явилася біля басейну.
Журналістам вдалося зробити рідкісні кадри, на яких примадонна російської естради в абсолютно домашньому вигляді — в чепчику, халаті і купальному костюмі. Алла Борисівна з задоволенням занурювалася в басейн, а також вчила плавати маленьких Лізу і Гаррі.

Останній вередував — хлопчикові явно не подобалося у воді. А ось дочка Пугачової, навпаки, виявляла до водних процедур великий інтерес, бігаючи по крайці басейну і радісно посміхаючись.басейну і радісно посміхаючись.

jkj

gr

ffsf