Новини про зірок
Подобається

Оксана Марченко звернулася до українців

17/04/2015     Автор: admin
Оксана Марченко звернулася до українців
oksana_marchenko
Останнім часом новини про Оксану Марченко з'являються в ЗМІ все рідше. Але нещодавно, на Великдень, відома телеведуча і дружина політика Віктора Медведчука, яка пішла з проекту «Україна має талант», перервала своє мовчання.

На офіційній сторінці Оксани Марченко у Фейсбуці з'явилося привітання з Великоднем. У зверненні до шанувальників ведуча побажала всім миру, процвітання і початку нового життя.

"Друзі! Від усієї душі вітаю вас зі святом Великодня! Нехай ця світла неділя стане для вас, ваших рідних і всіх близьких початком нового, радісного і щасливого життя!


Нехай з цією благою звісткою у ваш будинок увійде надія, добро і любов! Бажаю вам миру і процвітання, нехай життя буде наповнене тільки радістю і сміхом. Бажаю виконання всіх ваших надій і благих починань. Христос воскрес! ".

Де зараз живе Оксана Марченко і чим займається, для телеглядачів поки залишається загадкою. Нагадаємо, що з моменту, коли стало відомо про її відхід з шоу «Україна має талант», про провідну зірку СТБ нічого не чути.