Новини про зірок
Подобається

Ольга Фреймут відкрила двері власної квартири в рамках експерименту (фото)

15/04/2015     Автор: admin
Ольга Фреймут відкрила двері власної квартири в рамках експерименту (фото)

Третій випуск реаліті-шоу "Інспектор Фреймут" вийде в ефірі телеканалу "1+1" сьогодні о 22:00 і буде присвячений домашньому персоналу. Ведуча проекту Ольга Фреймут підніме тему домашніх працівників та порівняє умови їх праці в сім'ях за кордоном і в Україні.

Для цього вона відвідає будинок співачки і екс-учасниці групи "Віа Гра" Ольги Карягіної, господарством якої займається сім чоловік, дізнається, скільки заробляють помічники співачки, і як до них ставляться роботодавці.

"Перш ніж зважитися висвітлити цю тему, команда "Інспектора Фреймут" вивчила статистику. І виявилося, що в 700 тисяч сімей в Україні один або кілька членів сім'ї виїхали на заробітки. А їхні діти залишилися сиротами при живих батьках. У цьому епізоді я порівнюю життя домашнього персоналу за кордоном і в Україні. Я спеціально обрала найбільш популярні професії серед українок за кордоном — няні, домашні господині. Дуже хочеться, щоб ті, хто збирається за кордон, побачили цю програму і залишилися вдома, а ті, хто зараз не на батьківщині, повернулися до своїх родин", — розповіла Ольга Фреймут.

 

Инспекция в квартире Фреймут_2

Инспекция в квартире Фреймут_4