АНТИН МУХАРСКИЙ ПРЕДСТАВИТ НОВУЮ КНИГУ

15/04/2015     Автор: admin
АНТИН МУХАРСКИЙ ПРЕДСТАВИТ НОВУЮ КНИГУ

Антін Мухарський «РОЗРИВ, як я став «націонал-фашистом»

Відомий вітчизняний актор, телеведучий, письменник та арт-куратор Антін Мухарський презентує у Києві нову книгу «РОЗРИВ, як я став «націонал-фашистом», що вийшла у видавництві «Фоліо».

До твору увійдуть автобіографічні замальовки, які вирізнятимуться провокативністю та неоднозначністю змісту, гарним почуттям гумору.

«Дорогі друзі, ділюся новиною… Презентуватиму свій новий роман «РОЗРИВ. Як я став «націонал-фашистом», покинув дружину та сімох дітей». Як видно з назви, роман автобіографічний і висвітлює те пекло в якому я прожив останні два з половиною роки свого життя. В ньому змішалося все: революція, війна, розлучення, концерти Ореста Лютого, спогади юності та дитинства, травля в пресі, наклепи, й…ий гламур та багато чого іншого. Скажу відверто − такої відвертої прози я не чекав сам від себе. Роман написався дуже легко. Усього за півтора місяці», − оголосив на своїй сторінці у Facebook Антін Мухарський.

Презентація книги для читачів запланована на 16 квітня, про місце заходу можна дізнатися, пройшовши спеціальну реєстрацію.