Новини про зірок
Подобається

Зірку серіалу «Солдати» побили в нічному клубі

14/04/2015     Автор: admin
Зірку серіалу «Солдати» побили в нічному клубі

Lymarev_A

На російського актора Олександра Лымарева, відомого серіалу "Солдати", напав п'яний чоловік. Артист отримав струс мозку, перелом носа та забої.

Олександр Лимарев розповів LifeNews, як все сталося.

"Я пам'ятаю — вийшов з клубу. Перед виходом я познайомився з компанією і, бажаючи, мабуть, продовження веселощів, я просто поїхав з ними. Ми всі сіли в одну машину", — говорить актор.

Далі, за словами Олександра, вони приїхали в інший клуб. Компанія весело проводила час, вживаючи спиртні напої.

Зав'язалася сварка. П'яний молодий чоловік навіть схопився за пляшку, проте Лимарев вирішив уникнути бійки і покинув клуб. Однак, дійшовши до метро, Олександр згадав, що залишив у закладі свою сумку.

"Я повернувся, щоб забрати свою сумку. Загалом, там і нарвався, тому він почав продовжувати на мене наїжджати. Словесний конфлікт почався всередині закладу, він пішов за мною на вулицю, але його як би намагалися втримати, він схопив мене, але я відштовхнув його ногою. Що було далі, я не пам'ятаю", — розповів Лимарев.

У лікарні у артиста діагностували забій головного мозку середньої тяжкості, переломи кісток носа зі зміщенням, нижніх стінок орбіти і передніх стінок зовнішнього слухового проходу на крайній кістки. Примітно, що Олександр нікого не звинувачує в конфлікті, вважаючи, що йому не варто було проводити час з незнайомими людьми.

Він додав, що зловмисники вкрали з його сумки зарядний пристрій для телефону, навушники, парфум, а також тисячу рублів і сувенірну купюру номіналом в два долари. Зараз поліцейські розшукують злочинців, що напали на Олександра Лимарева.