Новини про зірок
Подобається

Ані Лорак висловилася про свою участь у «Новій хвилі-2015» (фото)

14/04/2015     Автор: admin
Ані Лорак висловилася про свою участь у «Новій хвилі-2015» (фото)

356136_799783

Днями Ані Лорак повернулася з Болгарії, де проходив Європейський відбірковий тур міжнародного конкурсу виконавців "Нова хвиля 2015". Співачка увійшла до складу журі і відбирала виконавців з Європи, Америки і Канади.


Ані Лорак вперше прокоментувала своє суддівство на конкурсі "Нова хвиля-2015", який цього року пройде не в Юрмалі, а в Росії — в Сочі.


"Я рада, що мені випала чудова нагода відвідати Варну і познайомитися з дуже цікавими людьми. Ми чудово провели час і відібрали кращих з кращих. Подвійно приємно, що Україну в цьому році представлять талановиті хлопці: Вадим Олійник і група "The Pringlez". Зазначу, що на відбірковому турі гідних учасників з України було набагато більше.


Я змогла поділитися досвідом з артистами-початківцями і розповісти їм свою історію успіху. Адже на моєму шляху було дуже багато конкурсів і фестивалів, і кожен з них був певним кроком до популярності. Якісь з них були доленосними, як, наприклад, "Первоцвіт", де я здобула першу перемогу, або "Ранкова зірка", де, власне, і з'явилася Ані Лорак. Я отримала другу премію Всеукраїнського фестивалю "Червона рута", а в Америці стала володарем Гран-прі Всесвітнього конкурсу молодих виконавців "Big Apple Music — 96". І, звичайно ж, пісенний конкурс "Євробачення — 2008" в Белграді, звідки я привезла в Україну срібло, і який відкрив для мене дорогу в Європу.


Важливо пам'ятати, що популярність приходить не відразу, вона приходить до тих, хто багато працює і рішуче йде до своєї мети", — цитує співачку Ані Лорак її прес-служба.


Під час відбіркового туру співачка поспілкувалася з учасниками на прес-конференції. Хлопці не втрачали часу дарма і ставили питання про те, як стати відомими артистами та знайти впевненість у собі.


Так як Ані Лорак не планує їхати на "Дитячу Нову хвилю", вона вже зараз побажала маленьким артистам удачі.