Новини про зірок
Подобається

Віталій Козловський показав свого батька (фото)

12/04/2015     Автор: admin
Віталій Козловський показав свого батька (фото)

1

Віталій Козловський у своєму мікроблозі привітав прихильників із світлим святом Пасхи, а також поділився, що сьогодні у його батька день народження і виставив його фотографію.


Співак написав, що місяць тому його батько став погано себе почувати і Віталія почали переслідувати думки про те, що він може втратити батька.


«…і тут у мене відкрився батьківський інстинкт — ми як би помінялися місцями з моїм татом. Я почав про нього піклуватися: поклав у лікарню, купував ліки, готував їжу, щодня був з ним… Дуже вдячний 17 лікарні міста Києва та лікарям відділення пульмонології за те, що вилікували мого кращого друга. На світі є дійсно хороші і добрі люди)) Так от, сьогодні мій тато (також його звуть Віталій) почуває себе дуже добре і святкує свої 68! Батько, бережи себе. Ніколи не хворій. Будь ввічливим і я тебе не підведу)) Знаю, що ти дуже пишаєшся мною (іноді навіть занадто скромно). Ти мій головний порадник у житті, я тобі довіряю і ти мені потрібен здоровим! З Днем народження!!!!» — підписав фотографію Віталій Козловський.