Новини про зірок
Подобається

У Голлівуді знімуть фільм про російських олігархів

08/04/2015     Автор: admin
У Голлівуді знімуть фільм про російських олігархів

 

Кінокомпанії Warner Bros. і RatPac Entertainment мають намір зняти фільм, героями якого, зокрема, стануть російські олігархи Борис Березовськийі Роман Абрамович, повідомляє The Hollywood Reporter. Картина буде заснована на книзі американського письменика і сценариста Бена Мезріча"Одного разу в Росії: Сходження олігархів — справжня історія про амбіції, багатстві, зраду і вбивство".

Твір Мезріча з'явиться на полицях книжкових магазинів в США 2 липня. Видання зазначає, що ідея книги належить кінорежисерові Бретту Ретнеру ("Година пік", "Люди Ікс: Остання битва", "Нестерпні боси"), який був особисто знайомий з кількома російськими олігархами. Він і запропонував Мезрічу, за книгами якого були зняті "Соціальна мережа" і "Двадцять одне", написати про це книгу.

Сам Ретнер виступить в якості виконавчого продюсера майбутньої картини, але з її режисером, як і з акторами, поки не визначилися. Не уточнюється також дата релізу стрічки.

Борис Березовський помер 23 березня 2013 року в Аскоті недалеко від Лондона у віці 67 років. Причина його смерті офіційно не встановлена. Після втечі з Росії бізнесмен у 2003 році отримав притулок у Великобританії. У Росії він звинувачувався у численних злочинах.

48-річний Роман Абрамович — мільярдер, власник лондонського футбольного клубу "Челсі" і колишній губернатор Чукотського автономного округу. У 1995 році він спільно з Березовським і Олександром Смоленським реалізував великий проект у нефтепромышленной сфері. Партнерам вдалося пролобіювати в Кремлі створення компанії "Сибнефть", зайняла 20-е місце в світі і шосте в Росії за рівнем нафтовидобутку.