Новини про зірок
Подобається

Стало відомо які зарплати отримують українські телезірки, котрі працюють в Росії (фото)

06/04/2015     Автор: admin
Стало відомо які зарплати отримують українські телезірки, котрі працюють в Росії (фото)

1

Скандал навколо українського телеведучого Данила Грачова, який прописався з недавніх пір в ранковому шоу "Кава з молоком" на російському НТВ, набрав нових обертів. Вибачившись за свої антиросійські висловлювання, Грачов з'явився в ефірі у футболці з портретом Путіна зі словами: "Є ще запитання?"

"Чи допоможе йому цей вчинок утриматися на НТВ, сказати важко, — говорить телепродюсер Олексій Гончаренко. — Точно ясно, що українське ТБ для нього закрито".

За останній рік на російському ТБ засвітилися щонайменше десяток українських ведучих. Правда, на двох найрейтинговіших каналах — "Першому каналі" і "Росії 1" — наші не працевлаштувалися. Але на НТВ (а він у рейтингу — третій) українців побувало чимало. Так, наприкінці минулого року на НТВ різні проекти вели дві екс-учасниці "ВІА Гри". Віра Брежнєва вела шоу "Хочу до Меладзе", але після фіналу нових пропозицій їй не надійшло. Буквально місяць прожила програма "Жіночі штучки" з Надею Мейхер. За словами подруги телеведучої, шоу закрили через низькі рейтинги, і тепер Мейхер подалася в дизайнери, пишуть Вести

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПриходько облаяла Грачова, який одягнув футболку з Путіним на “НТВ” (фото)

З цієї ж причини зник з російського ТБ наш виконавець Коля Серга, який спершу був одним з ведучих "Орел і решка" на "П'ятниці" (входить до двадцятки найбільш "глядабельних" каналів Росії), а потім вів "Двоє з привітом" на музканалах "Ру.ТВ" (у третій десятці). Закрили на "Ру.ТВ" і розважальне шоу Ольги Полякової "Чемодан. Вокзал. Столиця". У цьому випадку з рейтингами було все в порядку.

"Успішно пройшов перший сезон, збиралися знімати і другий, а потім канал без пояснень відмовився, — каже менеджер Полякової, Михайло Ясинський. — Думаю, що причина — в конфлікті між країнами. Для Ольги ця програма була не стільки крутим заробітком, скільки промо — як співачки і ведучої ".

Найбільш затребувана в Росії з українських ведучих — Жанна Бадоєва, яка зараз — обличчя каналу "П'ятниця". Крім "Битви салонів" і "Орел і решка" скоро буде вести ще "Жанна одружимося" та інші проекти. Кажуть, її люблять там за емоційність і за те, що не базікає про політику в соцмережах. Більше того, зараз Бадоєва успішно колесить по Росії з майстер-класами "Секрет успіху" і "Туризм. Секрети ідеальної подорожі" (потрапити на них коштує в перерахунку на гривні 400-1200 грн).

Ще однією зіркою в Росії став наш КВНщик Андрій Бєдняков, який змінив у тревел-шоу "Орел і решка" Колю Сергу. А тепер ще на "П'ятниці" веде вуличну вікторину "Богач-бідняк".

"Він настільки зараз популярний в Росії, що його пости в інстаграм набирають понад 35 тисяч лайків, а підписників у нього понад півмільйона", — говорить Гончаренко. А на початку березня на тій самій "П'ятниці", в шоу "Їжа, я люблю тебе!", з'явився екс-соліст нашої групи "Діофільми" Володимир Дантес. За словами Гончаренка, Дантес опинився в цьому проекті завдяки дружбі з хлопцями з продакшена, які знімають програму.

Що стосується гонорарів наших ведучих у Росії, то вони там більше в рази. За інформацією видання, в Україні Грачов отримував $ 1-2 тис., А в Росії — до $ 7 тис. У Бадоєвої заробітки тут ледь перевищували $ 5 тис., а тепер — понад $ 15 тис., що можна порівняти з доходами топових українських телеведучих, які отримують $10-20 тис. на місяць.

Росіяни в Україні. До Майдану на наших каналах було чимало російських ведучих: Сергій Лазарєв ("Голос країни"), Анна Семенович та Отар Кушанашвілі ("Машина часу"), Сергій Сосєдов ("Х-Фактор"), Михайло Галустян і Віктор Васильєв ("Розсміши коміка"), Анфіса Чехова ("Холостяк"), Арам Мацаканов і Юлія Висоцька ("Пекельна кухня") та багато інших.

"Російським зіркам платилися гонорари рази в півтора більше, ніж їм готові були платити в Росії (йдеться про суми від $ 15 тис. — Авт.), — говорить нам один з телепродюсерів. — Але поки росіян кликати не будуть з двох причин. По-перших, не потягнемо, враховуючи, що бюджети каналів скоротилися на 30% і більше. А по-друге, одіозні персонажі можуть нашкодити репутації".

Украинские телеведущие остались без работы на российском ТВ. Фото 2

Украинские телеведущие остались без работы на российском ТВ. Фото 1