Зіркові скандали
Подобається

Новий скандал: Сімейна ідилія Мухарського та Єгорової тривала недовго

06/04/2015     Автор: admin
Новий скандал: Сімейна ідилія Мухарського та Єгорової тривала недовго

384020596

Новина про те, що зіркова пара Сніжана Єгорова та Антін Мухарський дійшли згоди, помирилися та влаштували сімейні посиденьки разом з дітьми виявилася не надто позитивною. У результаті довгоочікуваної зустрічі все склалося не дуже добре.

Як повідомила Єгорова на своїй сторінці у соцмережі, Мухарський їй погрожував і навіть вдарив по обличчю.

"… Пішли погрози, якщо я ще раз винесу наші стосунки в інформаційний простір, або напишу хоч один пост у Facebook, мене знищать… Тепер у мене жодних сумнівів в реальності цієї загрози! Тому що на підтвердження своїх слів, мій чоловік — батько моїх дітей, вдарив мене по обличчю! І якби діти не почали ридати і кидатися на мій захист, я не знаю чим би міг сьогодні закінчитися "наш сімейний вікенд!" — повідомила шокуючі речі Сніжана на сторінці у Фейсбук.

Окрім того, Єгорова розповіла, що її восьмирічний син Андрійко від Мухарського зателефонував татові і поговорив із ним по-чоловічому

"Дійшло до того, що наш восьмирічний син Андрійко, захищаючи свою маму, зателефонував батькові і сказав по-чоловічому, що "поки у тебе є подруга, тато, можеш до нас не приходити! Бо ми хочемо, щоб ти жив з нами. І ти мені клявся, цілував хрест, що ані на кому, крім мами, не "одружишся"! – поділилася ведуча.