Зірка тижня
Подобається

Святослав Вакарчук таємно одружився?

04/04/2015     Автор: admin
Святослав Вакарчук таємно одружився?

file2010873_383862615

Соліст гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук офіційно більше не є українським завидним холостяком.

Через 15 років відносин і не одного офіційного інтерв'ю про особисте життя 39річний український виконавець Святослав Вакарчук і 41річна стилістка Ляля Фонарьова одружилися.
Довгі роки журналісти докучали солістові гурту Океан Ельзи запитаннями про весілля, але от сама церемонія пройшла за закритими дверима і подалі від преси. Весілля відбулося у Львові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Єгорова відвоювала Мухарського

Стало відомо, що днями Вакарчук зв'язав себе узами шлюбу зі своєю коханоюстилістом групи "Океан Ельзи" — Лялею Фонарьовою, але як виявляється це квітневий жарт.

Про весілля Вакарчука із цивільною дружиною буцімто у своєму Facebook написав клавішник "ОЕ" Мілош Єліч. Саме на його слова й посилаються видання. А на підтвердження публікують фотографію Славка і Лялі у вбранні, схожому на весільне.

Однак на особистій сторінці Єліча немає жодного слова про одруження пари. А розповсюджений знімок — старий, зроблений ще кілька років тому на весіллі друзів Вакарчука і Фонарьової
"Вітаю Святослава і Лялю з радісною подією в їх житті! Бажаю молодятам щастя", — Мілош написав на своїй сторінці в соціальній мережі.