Новини про зірок
Подобається

У пошуках кращої долі: Телеведучі Бадоєва і Грачов подалися на росТБ (фото)

02/04/2015     Автор: admin
У пошуках кращої долі: Телеведучі Бадоєва і Грачов подалися на росТБ (фото)

Виявляється, не лише вітчизняні артисти їдуть до Москви у пошуках заробітку. Деякі українські телеведучі теж не зупиняються перед спокусою попрацювати на російських телеканалах, які чомусь охоче їх беруть на роботу, ніби своїх нема.

Так, наприклад, екс-дружина режисера Алана Бадоєва Жанна нещодавно почала вести проект на російському телеканалі "Пятница". А її колега Данило Грачов взагалі пішов працювати на скандальний "НТВ".

Жанна Бадоєва

Щоправда, навколо Бадоєвої скандалу не виникло, а от з Грачовим вийшло дещо інакше.

Про початок проекту, у якому Жанна перевіряє салони краси на якість, було відомо ще в лютому. 

Нічого провокативного чи скандального у розповіді Бадоєвої немає. Вона просто ділиться секретами краси та розказує про програму. Але якщо не знати, що Жанна з України, то складається враження, що вона не має до українців жодного стосунку.

 

 

 

Данило Грачов

А от Данилі Грачову, відомому за програмою про моду, не вдалося уникнути невеличкого скандалу навколо свого нового місця роботи. У соцмережах його вже критикують.

З 30-го березня Данило веде ранкове шоу на "НТВ". Про прийняття цієї пропозиції він написав у соцмережі ще раніше.

"…Коли мені надійшла ця пропозиція, то я злякався, скажу чесно, потім дуже довго сумнівався. Відразу скажу, проект буде без політики, негативу і жерсті. Тільки позитив і мої дурні жарти. Я розумію, що хтось мене не зрозуміє і не підтримає. Але я хочу сказати головне — моя робота зараз тут, а моє серце в Україні", — заявив Грачов.

 

"Я завжди був з вами відвертим, не приховував своїх поглядів, таким і залишаюся. Нехай хтось зі мною і не погоджувався. Мій дім у рідному Донецьку і в улюбленому Києві. Я — українець і пишаюся цим. Для мене це відповідальний крок, але, сподіваюся, я прийняв вірне рішення", — наголосив телеведучий.

Пізніше на сторінці у ВКонтакте Грачов дав ще більш розгорнуте пояснення для тих, хто почав галас навколо його роботи в Москві. Більше того, він перепросив за деякі минулорічні антиросійські пости у мережі.

"Я не займаюся політикою, політичною журналістикою і не збираюся цим займатися. Як у будь-якої далекої від політики людини, кілька разів в житті у мене бували моменти, коли мене відносило хвилею загального настрою. І я писав емоціями. Ті ретвіти, які зараз гуляють по мережі, я робив рік тому…" — зауважив телеведучий.

Також Данило наголосив, що не є русофобом.

"Мене вбиває, що у мене на Батьківщині ставлення до росіян щодня все гірше. Своєю роботою я якраз сподіваюся показати, що ми, росіяни і українці, як і раніше можемо працювати разом, дружити і радіти життю", — написав він.

Варто зазначити, що багато колег підтримали Грачова, назвавши його вихованим та розумним чоловіком, і попросила не розбурхувати скандал навколо нього.