Зіркові скандали
Подобається

Білик прокоментувала закиди Ольги Горбачової на її адресу

01/04/2015     Автор: admin
Білик прокоментувала закиди Ольги Горбачової на її адресу

Чергова церемонія нагородження в області шоу-бізнесу YUNA позаду, а пристрасті навколо недавнього вручення не вщухають.

Пристрасті спалахнули після висловлювання на своїй сторінці відомого режисера-постановника Олега Бондарчука. Він порівняв все, що відбувається у вітчизняному шоу-бізі з гоголівським сюжетом про славно відоме село Диканька і вступився за народну артистку України Ірину Білик, на адресу якої зі сцени лунали закиди з вуст ведучої вечора та дружини продюсера Юрія Нікітіна Ольги Горбачової.

 "Ведуча розрекламувала себе всю, чоловіка, дочку, їхній сімейний лад, фірму, всіх артистів цієї компанії. Місцями це було весело, але Юрій Нікітін — це ж не тільки герой з журналу "Родина"… Але нам його зарекомендували як велелюбного Вакулу, у якого було кілька Оксан. Про те, як згадали Ірину Білик на церемонії навіть переказувати вульгарно, не знаю, як слова підібрати. Як жінку, яка захоплюється молодшими чоловіками, іноді одразу декількома… На цьому я закрив вуха, але ще почув слово "постіль" у фіналі цього спічу. Просто-таки у Солохи, в мішках сиділо по кілька нахлібників на її грудях. Ось вам і повага, і такт, і подяка співачці, яка перша заспівала українську сучасну пісню, перша зібрала на комерційній основі зал "Україна", видала перший альбом з рекордним на той час тиражем, перша поїхала в тур Україною, в той час коли готелів не було нормальних в країні, коли в концертних залах дошки на сцені провалювалися.

На момент проведення церемонії, рівно через 10 днів, у Ірини Білик — ювілей, а ще в цьому році вона відзначає 25 років своєї творчої діяльності. Так, так. Вона починала, коли Вакарчук ще школу закінчував, Тіна в садку була, напевно, а ведучих, які образили, напевно, ще не планували. Привітали своєрідно. Не згадав ніхто", — написав Боднарчук у своєму Facebook.

Ірина Білик не змусила довго чекати реакції і прокоментувала ситуацію: "Вже не знаю, чи то сценаристи церемонії були в ударі, чи то на Горбачову зійшло "натхнення" і всі жарти на мою адресу були чисто імпровізацією. Але нехай ведуча збере 15 концертних залів поспіль (Білик якраз повернулася з грандіозного туру країною) і тоді блищить інтелектом. Олі раджу купити квиток на мій концерт і подивитися по-справжньому душевний виступ пронизаний любов'ю! Тоді й поговоримо про істинне мистецтво і любов до свого глядача і навколишнього світу!" — відповіла Білик Горбачовій.