Новини про зірок
Подобається

Ксенія Собчак заявила, що на місці Путіна теж анексувала б Крим

31/03/2015     Автор: admin
Ксенія Собчак заявила, що на місці Путіна теж анексувала б Крим

Російська журналістка та ведуча Ксенія Собчак, якій погрожували на похороні Нємцова через підтримку України, приголомшила заявою.

В інтерв'ю польському виданню Newsweek Собчак заявила, що на місці президента РФ вчинила б так само по відношенню до Криму – забрала б. Проте зробила б це "цивілізованим способом".

Свою позицію Ксенія пояснила тим, що АРК асоціюється у неї з дитинством, шкільними канікулами, першим коханням. Вона додала, що на відміну від Путіна, вводила б на територію півострова не "зелених чоловічків", а зайнялася б його туристичним та інфраструктурним розвитком.

Окрім того Собчак прокоментувала свою  "втечу з Росії" після того, як їй погрожували після вбивства Нємцова. За словами ведучої, вона не тікала, а поїхала на деякий час.

 "Я виїхала на деякий час, не назавжди, як писали деякі російські ЗМІ. Це нонсенс, я б ніколи не втекла. Після вбивства Бориса Нємцова я отримала серйозні погрози. Відомо також, що існує список з іменами людей, яких хочуть розстріляти. Я є в цьому списку. Я не хочу помирати", — пояснила Собчак.