Новини про зірок
Подобається

Гурт «ТІК» презентував новий романтичний кліп (Відео)

30/03/2015     Автор: admin
Гурт «ТІК» презентував новий романтичний кліп (Відео)

Головну роль у гостросюжетній любовній відеоісторії «Meine Liebe» зіграв один з найвеселіших телеведучих України Славко Соломка.

Екранізувати ліричну і ніжну пісню про кохання «Meine Liebe» гурт «ТІК» доручив своєму вірному другу — режисерові Роману Веркуличу.

Шукаючи свою половинку, головний герой зустрічає трьох модельних красунь, але з кожною зазнає невдачі. Одна промінює його на багатія на шикарній автівці, друга віддається м’язистому качку-рятівнику, а третя відправляється у кіно зі статним брюнетом.

Але був би не «ТІК», якби не порадував шанувальників хеппі-ендом. Герой знаходить кохання тоді, коли вже зовсім зневірився — у напівпустому трамваї… Мрійливого ботана, якому весь час не щастить у коханні, майстерно зіграв один з найвеселіших і найколоритніших ведучих українського телебачення Славко Соломка.

— «Meine Liebe» — свіженька пісня про кохання з нашого нового альбому «Люби ти Україну!», який от-от з’явиться на полицях музичних крамниць України, — зазначає лідер гурту «ТІК» Віктор Бронюк. — Це наш подарунок для всіх, кому у цей непростий час не вистачає романтики, ніжності й оптимізму. Дуже сподіваємось, що після перегляду кліпу всі знову згадають про найголовніше — почуття. І те, що в житті завжди знайдеться місце для хеппі-енду!  

 

 

Корупція STAR