Новости о звездах @ru
Подобається

Дизайнер Андре Тан назвал лучшие и худшие наряды звезд на премии YUNA — 2015

29/03/2015     Автор: admin
Дизайнер Андре Тан назвал лучшие и худшие наряды звезд на премии YUNA — 2015

Відомий український модельєр Андре Тан спеціально для сайту ТСН.ua прокоментував найяскравіші вбрання зірок на четвертій музичній премії YUNA — 2015.

 Андре оцінив найоригінальніші і ті, що запам'яталися, на наш погляд, образи артистів. В поле зору потрапили Маша Єфросиніна, Оля Горбачова, Тоня Матвієнко, солістка The Hardkiss Юля Саніна, "НеАнгели", Камалія та багато інших. Маша Єфросиніна

YUNA 2015 вбрання_2

У Маші відмінний смак, вона завжди виглядає бездоганно. У Маші шикарна фігура, і цей комбінезон в стилі 70-х підтвердження її бездоганного смаку. Стильно, модно, дорого і вишукано.

Ольга Горбачова

YUNA 2015 вбрання_1

Не знаю, як довго Оля збирала гроші на цю сукню з останньої колекції Еміліо Пуччі. Але сукня говорить сама за себе. Вона дійсно ідеальна і ідеально сидить на фігурі Олі. Незважаючи на те, що це дрібний бісер, він не втратив своєї актуальності. Це плаття було модним 30 років тому, і буде таким і ще через 30 років. У цій сукні буде виглядати як Барбара Стрейзанд, так і Опра Уінфрі, якщо б вона схудла.

 Onuka

Onuka

Схоже The Maneken вирішив продюсувати нову зірку, яка стала все-таки відкриттям 2014 року на українській сцені. Незважаючи на те, що її виконання дуже концептуально, вбрання відповідає співу. Вона схожа на прибульця з космосу, чи то Міла Йовович з "П'ятого елемента", чи то дівчинка, чи то бачення.

 Alyosha

Alyosha

Дивлюся на Alyosha і думаю, що вона трошки загралася в українській тематиці. Власне кажучи, українська тематика лоб у лоб вже давно не актуальна. Це носять тільки відсталі шари населення. Відчуття таке, ніби Alyosha купила цей комплект на розкладці і одягла на  найголовнішу музичну премію. У неї шикарна фігура. Але ні для кого не секрет, що білий завжди повнить, і навіть корсет не рятує ситуації.

 Юля Саніна, The Hardkiss

YUNA 2015 вбрання_13

Юля завжди відрізняється вишуканим смаком. І ми вже звикли, що її образ це Леді Гага українського розливу. З її фігурою можна експериментувати як завгодно. І навіть ці величезні мішкуваті штани в актуальному сьогодні стилі мілітарі сидять на Юлі чудово.

Тоня Матвієнко

YUNA 2015 вбрання_15

Незважаючи на те, що плаття класичного крою, за рахунок яскравого принта Тоня Матвієнко схожа на російський чайник, тут і хохома, і гжель, і все на світі… Навіть незважаючи на прекрасну фігуру, в цьому платті вона виглядає в два рази більше. На такі заходи потрібно мати в запасі кілька шикарних нарядів і вибирати найкраще, а не перше-ліпше.

 "НеАнгели"

YUNA 2015 вбрання_8

Дивлюся на "НеАнгелів" і згадую табір, що йде в небо… Незважаючи на те, що хіти цього дуету співає вся країна, особливим смаком дівчата не відрізняються. Хоча, потрібно визнати, що іноді попадають у десятку. Але в цьому випадку більше, ніж на трійку не котить.

Камалія

YUNA 2015 вбрання_4

Камалії, мабуть, не дають спокою лаври Джекі Онассіс-Кеннеді. Відчуття, ніби вона вирішила стати першою леді країни. Дуже вишукана сукня ніжно кольору navy blue. Ні тобі каміння Сваровскі, ні декольте до пупка… Наче хтось пошептав над Камалією. Дійсно розкішне, красиве і стримане сукню.

 Аліна Завальська

YUNA 2015 вбрання_19

Аліна буквально прийняла за тренд мінімалізм. Аж надто проста сукня, незважаючи на те, що вона модного нині пастельного відтінку. Все одно хочеться хоча б люстр у вуха, щоб надати святковості образу. Ми також попросили Андре Тана з запропонованих зіркових красунь скласти рейтинг образів від найкращого до найгіршого.