Новини про зірок
Подобається

Зала аплодувала стоячи, коли Кузьму нагороджували премією YUNA – 2015

26/03/2015     Автор: admin
Зала аплодувала стоячи, коли Кузьму нагороджували премією YUNA – 2015

22415ec7cbf3f5d6bd31cbd87bf0fd5e

 

На щорічній музичній премії YUNA, за версією якої найкращими виконавцями стали Тіна Кароль та Іван Дорн, вшанували пам'ять загиблого у ДТП соліста гурту "Скрябін" Андрія Кузьменка.

 

Гурт запросили виступити на церемонії, а заспівати хіт Кузьми "Пусти мене" попросили співака Олега "Фагота" Михайлюту. Артист ледь стримуючи сльози дуже емоційно виконав композицію, передає Корупція STAR.

Зауважимо, що цьогоріч "Скрябін" та Кузьма були номіновані у двох категоріях – "Найкращий гурт" та "Найкращий автор слів" і в обох стали переможцями. Вручати нагороду у номінації "Кращий автор слів" вийшов музикант та продюсер Потап, який, до речі, теж був у цій номінації.

"Коли нам повідомили, хто у цій номінації, ми з музикантами одразу ж сказали, що не варто проводити жодних підрахунків та підсумків. Зрозуміло, що кращий автор слів — Кузьма",  -сказав зі сцени Потап.

Зала продемонструвала солідарність з Потапом вставши зі своїх місць. Коли зображення Кузьми з'явилося на великих екранах, глядачі довго та голосно аплодували.