Новини про зірок
Подобається

Син Тіни Кароль стане священнослужителем?

23/03/2015     Автор: admin
Син Тіни Кароль стане священнослужителем?

Син Тіни Кароль, шестирічний Веніамін, який знявся з мамою у зворушливій фотосесії, буде священнослужителем. Веня долучений до церкви: хлопчик ходить з мамою на службу в Іллінську церкву в Києві на Подолі, смиренно веде себе в храмі і вчиться в церковній недільній школі, повідомляють Вести.

Щодо вибору школи співачка радилася зі своїм духовним наставником з Києво-Печерської Лаври батьком Варлаамом: "Вона сама захотіла віддати Веніаміна в недільну школу, і просто запитала мене в яку. У нас в Лаврі тільки вчать церковному співу, але школи немає.

Але є при Іллінській церкві, куди я і рекомендував піти", — прокоментував вибір Тіни святий отець.

Отець Віталій, настоятель Іллінки розповів, що часто артистка сама привозить сина Веню на заняття в недільній школі, і тільки зрідка це робить няня — коли Тіна у від'їзді. Клас Веніаміна вивчає Біблію, церковнослов'янську мову, основи православ'я і церковного співу.

Також хлопці займаються творчістю: створюють Петриківський розпис, роблять театральні постановки, в тому числі — лялькові вистави. В кінці кожного семестру всі учні паломничають: їздять монастирями, відвідують печери в Лаврі, прикладаються до святинь.

Тина Кароль с сыном