Зіркові скандали
Подобається

Окунська розповіла російському ТБ «страшну історію» про втечу від Тимошенко

23/03/2015     Автор: admin
Окунська розповіла російському ТБ «страшну історію» про втечу від Тимошенко

Екс-дружина Сергія Власенка Наталія Окунська стала героїнею програми на російському телеканалі "НТВ".

"Жінка з чорного списку Авакова, Власенка і Тимошенко", "біженка з України" та "ворог Залізної Юлі" — це далеко не повний перелік означень, якими охрестили багатостраждальну матір Окунську під час 40-хвилинного оповідання про "втечу від Тимошенко".

По-перше, виявляється, Наталія до Парижа втікала, а не просто поїхала відпочивати з дітьми, як писала у соцмережі влітку.

По-друге, Окунську, за її словами, розшукує СБУ та МВС на чолі з Наливайченком та Аваковим.

І по-третє, протягом всієї програми "Русские сенсации" Наталя обіцяла розкрити компромат на Тимошенко, в обмін на який вона начебто і отримала політичний притулок у Франції, але нічого нового по суті не сказала.

 Російське телебачення показало Окунську жертвою беззаконня та переслідування Тимошенко, Власенка та Авакова

"Про те, що я їхала, не знала жодна людина. Я нічого не зважувала, я просто бігла", — розповіла росіянам Наталя про свою "втечу" до Парижа.  

"Ледь не під страхом смерті мала бігти закордон. Країна мене не захистила… Юлія Володимирівна не пробачає ніколи і нікого", — кілька разів повторювала колишня фотомодель.  

На камеру "НТВ" Наталя обурювалася через війну в Україні та неможливість спілкуватися з росіянами.

"Чому я маю ненавидіти Росію? Але перебуваючи в Україні, спілкуватися з росіянами – нереально, ти одразу стаєш вигнанцем, ворогом народу… Мені просто хотілося, щоб мене всі забули", — поскаржилася Окунська.

 Окунська заявила, що хоче, аби в Києві її всі забули

З її слів, до Франції вона втікала у самому лише спортивному костюмі, без грошей, житла та знайомих.

"Я пройшла справжнісіньке чистилище, я пройшла все", — заявляє Наталія.

Також Окунська наполягає, що головним її ворогом був навіть не Власенко, а сама Тимошенко, яка мстилася за свого фаворита.

"Вона мала взяти його за вухо і сказати: "Чуєш ти, козел, твоя дочка, ти її зробив – іди плати аліменти!" — упевнена Наталя.

 Окунська вважає, що Тимошенко мститься їй за свого фаворита Власенка

Не могла не згадати Окунська і про побиття і про те, як її забирала швидка. Також це на камеру підтвердили її діти, як і раніше.

Також екс-модель пожалілася, що як тільки до влади прийшов друг Власенка Аваков, на неї почався ще більший пресинг, стежка та прослуховування.

І що найцікавіше, Окунська натякнула, що Аваков байдужий до гарних жінок, але небайдужий до чоловіків, зокрема – Власенка.

"Він ходив на всі суди Власенка, я ж бачила", — запевняє Наталія.

Коли Порошенко став президентом, Окунська сподівалася на захист. Однак президент її теж розчарував.

 Діти Окунської діставалися до Парижа двома рейсами задля конспірації

Врешті синів Наталі відпустили, і вони всі дісталися Франції, де їм запропонували жити у нічліжці.  

Але якимсь чином Окунська "без знайомих у Парижі" змогла знайти житло, а потім ще й отримати посвідку на життя у Франції. Наталя запевнила, що французи пішли їй назустріч в обмін на інформацію про Тимошенко. Однак що саме вона розповіла, залишилося незрозумілим.

"Я вважаю, що це виключно жіноче з боку Тимошенко, вона вирішила мені показати, що поруч з нею справжній чоловік. Вона просто не знає, що коли ми були одружені, він мені сказав, що йому треба нагору будь-якою ціною", — зазначила Наталія.

"Україні буде кінець, якщо Тимошенко прийде до влади", — "приголомшила" заявою Окунська.

 Єдине, що нового сказала Окунська — це те, що Власенко хотів нагору будь-якою ціною. Але це, здається, очевидно

І наостанок жінка додала, що повернеться на батьківщину лише якщо припинеться війна та Леді Ю забуде про неї.

Після виходу сюжету в ефір, Окунська написала у Facebook, що розповіла правду.

"Правда хороша тим, що її не треба вигадувати. Її неможливо замовити або купити. Не можна зіграти. Її можна тільки розповісти. На будь-яких доступних ресурсах. На будь-яких. Коли мова йде про безпеку і спокій дітей, вибирати не доводиться. Я поїхала і пів року нікого не чіпала…" — написала жінка. 

"Зовсім недавно я дізналася, що весь цей час готувалися нові справи проти мене, моїм близьким почали відкрито погрожувати. Ціна питання — моя половина будинку і моя квартира, яка залишилася для колишнього єдиним недоотриманими трофеєм. Ні, не його єдина дитина — Поліна. Зараз моєю історією зайнялися французькі журналісти і адвокати. Моя історія буде на трьох мовах. Без української. В Україні ЗМІ заборонено говорити вголос про свавілля Юлі та її команди", — заявила Окунська.