Зіркові скандали
Подобається

ХІЛАРІ ДАФФ ПОДАЛА НА РОЗЛУЧЕННЯ

22/02/2015     Автор: admin
ХІЛАРІ ДАФФ ПОДАЛА НА РОЗЛУЧЕННЯ

На жаль, сімейне життя ніколи не буває простим. Навіть зірки потерпають від непорозумінь у сім’ї, складних стосунків із партнером, й інших буденних проблем всіх пар. От і шлюб Хіларі Дафф, схоже, остаточно розпався.



Із достовірних джерел журналістам західних засобів масової інформації стало відомо, що наприкінці тижня Дафф передала до суду документи щодо розлучення з її теперішнім чоловіком Майком Комрі. За їхніми словами, двадцяти семирічна акторка наполягає на оформленні односторонньої опіки над їхнім спільним сином. А причиною для розлучення вказує «непримиримі розбіжності між подружжям».



Нагадаємо, що перед тим у новинах з’явились повідомлення про те, що нетверезий і неадекватний чоловік Хіларі — Майкл у одному з ресторанів Беверлі-Хілз чіплявся до офіціантки, а потім до однієї з відвідувачок ресторану. Він поводив себе непристойно. Його намагалися вгамувати, але вийшло це лише тоді, коли охорона скрутила його і вивела з приміщення закладу. 



Схоже, ця витівка стала останньою краплею у чаші терпіння акторки. Вже протягом декількох місяців ходять чутки, що подружжя постійно свариться і вже давно не може знайти спільної мови. Тепер стало очевидно, що це були не просто чутки, а реальність, яка і призвела до розлучення.