Зіркові скандали
Подобається

Дорн: Моя політика – музика, а Притула зробив мені ведмежу послугу

21/02/2015     Автор: admin
Дорн: Моя політика – музика, а Притула зробив мені ведмежу послугу

Виявляється, шоумен Сергій Притула зробив співаку Івану Дорну "ведмежу послугу", коли розказав про гроші, які Ваня дає на армію.

Про це Дорн заявив в інтерв’ю російському виданню "Газета.ru", а також заявив, що єдина його політика – це музика.

Як відомо, після виступу Івана у Москві, в Україні його оголосили псевдопатріотом. Аби відбілити репутацію співака, шоумен Сергій Притула розповів, як на "російські" гроші Дорна купувалося багато необхідних речей для АТО.

Однак тепер Дорн чомусь обурений вчинком Притули.

"Так. Я давав гроші волонтерам, які збирали гроші для постраждалих мирних жителів українських міст — особливо після того, що сталося в Маріуполі. У нас взагалі в зборі коштів активно бере участь вся країна, оскільки держава не може допомогти всім нужденним. У мене є можливості і бажання — я допомагаю, а що відбувається далі… про це я ніколи не замислювався. Але не всі передані мною гроші пішли на медикаменти", — заявив Іван.

Дорн підтвердив, що передавав гроші волонтерам, але не знає, на що саме вони пішли 

"Я попросив Сергія видалити цей пост і порозумітися. З'ясувалося, що таким чином він хотів виправдати моє ім'я: після кількох нещодавніх концертів, які я зіграв у Росії, мене на батьківщині стали називати "псевдопатріотом". У підсумку я опинився в ідіотській ситуації: з одного боку, начебто треба порозумітися (особливо після сюжетів у російських ЗМІ), а з іншого — є небезпека, виправдовуючись, опинитися подвійно винним", — пояснив Дорн.

До речі, Ваня запевнив, що досі не знає, чи пішли його гроші на зброю.

"Сергій тепер боїться мені чи комусь розповідати про те, як вчиняють волонтери. Точно я знаю одне — мені зробили ведмежу послугу", — заявив артист.

 Артист каже, що йому зробили ведмежу послугу

Тоді Дорна запитали, яким чином він, з одного боку, виступає з гербом на грудях, а з іншого – заявляє про свою аполітичність.

"Розумієте, мої політика і релігія — це музика, вона універсальна і інтернаціональна. Політики намагаються розділити людей, а музиканти їх об'єднують, як голуби миру. Мені дуже подобається історія Боба Марлі, який за допомогою миротворчого концерту примирив лідерів політичних сил, які ворогували у себе на батьківщині", — зазначив Іван.