Новини про зірок
Подобається

Чоловік страшенно ревнує! Олена Шоптенко розповіла про пристрасті з Ахтемом Сеітаблаєвим

14/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Чоловік страшенно ревнує!  Олена Шоптенко розповіла про пристрасті з Ахтемом Сеітаблаєвим

Зірка зізналася, що коханий намагається не показувати своїх ревнощів, передає Корупція.Стар.

Популярне: Незвична поза… Бадоєва показала інтимне фото з відпочинку. А вона ще та штучка


Танцівниця Олена Шоптенко, якій у партнери на "Танцях з зірками" дістався харизматичний актор та режисер Ахтем Сеітаблаєв, розповіла, як чоловік ставиться до її палких танців на проекті.

Шоптенко зізналася, що коханий її ревнує, проте намагається не показувати цього.

"Чоловік, безсумнівно, мене ревнує, правда, він цього не демонструє. Він не хоче мене засмучувати. Він чудово розуміє, що я люблю свою роботу. Будь-який нормальний чоловік ревнуватиме", — сказала Олена.

6cd7298cc42fd35c030effadda49756a
Ми поцікавилися у артистки, чи пробувала вона станцювати з чоловіком, на що Олена відповіла:

"Так, ми пробували декілька разів. Зараз дуже мало часу. Але глобально, я точно танцюватиму з коханим чоловіком. Це найчудовіше. Ніщо не замінить танець з коханою людиною. Та поки ми нічого конкретного не вивчили. Через брак часу. Ми не так довго разом, але, я думаю, що що-небудь обов'язково. Я б дуже хотіла, щоб ми вивчили аргентинське танго. Це чудовий танець, дуже чуттєвий і не важкий", — зауважила танцівниця.

Стосовно того, як Олені танцюється з Ахтемом Сеітаблаєвим на головному паркеті країни, зірка поділилася, що їй подобається, як актор "не говорить, а робить".


"Він дуже працьовитий, старанний, зібраний. Мені дуже подобається, як він не говорить, а робить. Це стосується всього. Мені навіть нема необхідності змушувати його щось робити", — розхвалила свого партнера Олена.


Водночас танцівниця зізналася, що на початку проекту були певні труднощі з Ахтемом під час репетицій.

"Певний час мені було важко зрозуміти, йому подобається, чи ні. У нього дуже серйозний, сконцентрований вираз обличчя, просто важко зрозуміти, як він ставиться до того чи іншого руху. Він просто робить. Поступово ми навчилися розмовляти, я запитую і отримую відповідь", — поділилася знаменитість.